twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 18:01
Εκτύπωση

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου κατά τη χθεσινή του συνεδρίασή απασχόλησε το ζήτημα του τρόπου λειτουργίας της ΔΙΑΝΟΧ, καθώς ο τρόπος διοίκησης της Εταιρείας από τον προέδρο, Φ. Γιαννίρη, στενό Συνεργάτη του Στ. Κάρμαντζη και προσωπική επιλογή του έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις όχι μόνο της αντιπολίτευσης, αλλά και σε άτομα που προέρχονται από τον Συνδυασμό Κάρμαντζη, όπως του Αντιπροέδρου, Γ. Πίττα.

 

12

 

Ο Στ. Κάρμαντζης κατά το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ήρθε σε δύσκολη θέση, από τη μια δεν κάλυψε ιδιαίτερα τον κ. Γιαννίρη, ενώ από την άλλη είπε ότι το ζήτημα της αποστολής των εισηγητικών σημειωμάτων των θεμάτων θα διορθωθεί και πλέον θα αποστέλλονται μαζί με την ημερήσια διάταξη, αναγνωρίζοντας προφανώς τις αιτιάσεις της Αντιπολίτευσης. Μέχρι σήμερα οι Σύμβουλοι ψήφιζαν μόνο βάσει των τίτλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, χωρίς να γνωρίζουν εκ των προτέρων τι βρίσκεται πίσω από τους τίτλους.

 

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΙΑΝΟΧ, Γ. Πίττας προχωράει ένα βήμα παρακάτω και στα πλαίσια της διαφανούς λειτουργίας του Δ.Σ. της ΔΙΑΝΟΧ και με αποκλειστική δήλωσή του στη ChiosPress ζητά στο εξής τα Διοικητικά Συμβούλια να γίνονται με τηλεδιάσκεψη και όχι δια περιφοράς. Την πρόταση αυτή θα την κατάθεση τις επόμενες μέρες και επίσημα στον Πρόεδρο, Φ. Γιαννίρη, όπου οι σχέσεις των δύο έχουν διαταραχθεί, ακριβώς για τον τρόπο που λειτουργεί το ΔΣ της ΔΙΑΝΟΧ με αποκλειστική ευθύνη του κ. Γιαννίρη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΙΤΤΑ ΣΕ ΓΙΑΝΝΙΡΗ. ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΧ

12

image

image

Newsletter