twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 17:06
Εκτύπωση

12

Σε μείζον πολιτικά θέμα τείνει να εξελιχθεί η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη να κάνει μια πολύ ακριβή ανάθεση για να αγοράσει φωτογραφίες του νησιού. Ο Γ. Μισετζής εκθέτει ανεπανόρθωτα τη Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη, καθώς αποκαλύπτει ότι υπάρχουν ήδη εκατοντάδες φωτογραφίες της Χίου που πωλούνται από 2 έως 5 ευρώ, με τη δημοτική αρχή, όπως λέει, να σχεδιάζει να αγοράσει προς 40 ευρώ τη φωτογραφία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΣΕΤΖΗ: Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 4.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

 

Αναλυτικά το σχόλιο του Γ. Μισετζή:

"Kύριε Δήμαρχε, κύριε προεδρε της οικονομικής επιτροπής Δήμου Χίου , κυριε Aντιδήμαρχε Τουρισμου, κυριε ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!!!!  και οσοι ακομα υποστηρίζετε την πολιτική της δημοτικης αρχής. Have you ever heard about shutterstock?     ti rotao tora eee?
Εδω οι χιλιάδες ωραίες φωτογραφίες της Χίου με 2 -5 ευρώπουλα το κομμάτι! Κι εσείς πάτε να τις πληρώσετε με 40€ το κομμάτι!  Ειναι μαλιστα πολυ πιθανον αυτος που θα σας τις πουλήσει να τις αγοράσει απο εδώ με 2-5€  και να καρπωθει τη διαφορά των 30-35€ ανα φωτογραφία .
Οι δε  αστειες αναφορες περι αγορας φουλ πνευματικων δικαιωμάτων  δεν ειναι δικαιολογια για τοσο τεραστιες διαφορές! Θα με κάνετε λοιπον να σας ρωτήσω
α)που βρίσκονται όλες οι άλλες φωτο που έχουν αγοραστει στο παρελθον απο τους προηγούμενους με "εξασφαλισμένα " τα πνευματικά δικαιώματα? Μήπως άλλαξαν τα τοπία?
β) τι να τα κανει τα αποκλειστικά πνευματικα δικαιωματα ο δήμος οταν εχει το δικαίωμα απο τον δημιουργό να  αναρτά την καθε φωτο που αγοράζει επαναλαμβανω με 2-5€ όποτε θελει και όπου θέλει?
Ανοίξτε τα μάτια σας λοιπόν  γιατί το καράβι το πάτε για φούντο στα βαθιά!   πηγή φωτό: https://www.shutterstock.com/search/chios+greece"

12

%MCEPASTEBIN%

12

image

image

Newsletter