twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 10:37
Εκτύπωση

12

Ήταν 30 Δεκεμβρίου 2019 όταν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΙΑΝΟΧ αποφάσισε την εγκριση πίστωσης και απευθείας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών επιστημονικού συμβούλου με τίτλο: «Στρατηγικός σχεδιασμός της ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. Α.Ε.». Η ΔΙΑΝΟΧ προσέλαβε έναν μηχανόλογο χωρίς μοριοδότηση, αλλά με απευθείας ανάθεση προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες αναφορικά με τον στρατηγικό σχεδιασμό της ΔΙΑΝΟΧ. Η σύμβαση του έχει διάρκεια από 2/1/2020 έως 31/12/2020. Δηλαδή φτάνει στο τέλος και μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει το παραμικρό, πέρα από κάποιες εκθέσεις ιδεών του Προέδρου της Εταιρείας, Φ. Γιαννίρη σε διάφορες συνεντεύξεις του.

 

Η εν λόγω δαπάνη στοιχίζει 16.666,67 € πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ και ο κ. Γιαννίρης, αλλά και το λοιπό Διοικητικό Συμβούλιο που ψήφισε υπέρ της Δαπάνης να δικαιολογήσουν το εύλογο του κόστους, αλλά και ποιο είναι το παραδοτέο. Μόλις λάβουμε επίσημη απάντηση θα τη δημοσιεύσουμε, ώστε ο καθένας και η καθεμία να βγάλει από μόνος του \ μόνη της τα συμπεράσματά του\της.

 

Ο Γ. Μπελέγρης, που τώρα προαλείφεται για Αντιδήμαρχος και δεν τοποθετείται πλέον, τότε ασκούσε κριτική και συγκεκριμένα είχε δηλώσει γι’ αυτήν την απευθείας ανάθεση εργολαβίας – πρόσληψη: «Πως δε θεωρεί κατάλληλο το χρόνο για τη σύναψη μιας τέτοιας συνεργασίας καθώς κρίνει ότι πρέπει να λειτουργήσει το ΚΔΑΥ πρώτα και μετά να ξεκινήσει ο σχεδιασμός».

 

Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ

 

12

image

image

Newsletter