twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 10:01
Εκτύπωση

12

Ο χρόνος στη ΔΙΑΝΟΧ φαίνεται ότι έχει παγώσει στις 5 Νοεμβρίου 2020, καθώς μέχρι τότε έχουν δημοσιευτεί οι αποφάσεις της. Μέχρι σήμερα δεν έχει δημοσιευτεί η απόφαση που οδήγησε στον συνοπτικό διαγωνισμό για τη χρονομίσθωση εξοπλισμού ανακύκλωσης, στον οποίο τελικά δεν προσήλθε κάποιος να δώσει προσφορά και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το επόμενο επεισόδιο στο θέμα αυτό.

 

Ο Πρόεδρος της ΔΙΑΝΟΧ, Φ. Γιαννίρης, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Στ. Κάρμαντζη, καθώς φαίνεται ότι ένα από τα πιο έμπιστα πρόσωπα του εντός του Συνδυασμού του, δέχθηκε πύρα τόσο φίλια όσο και από την αντιπολίτευση για τον τρόπο που διοικεί τη ΔΙΑΝΟΧ και στο πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις. Ο Γ. Καραβασίλης εξέδωσε προ ημερών ανακοίνωση με την οποία άφησε σοβαρές μομφές για παραποίηση πρακτικών στη ΔΙΑΝΟΧ, ενώ αποστάσεις από τον Φ. Γιαννίρη τηρεί το τελευταίο διάστημα ο Αντιπρόεδρος, Γ. Πίττας, καθώς και κάποια μέλη του Δ.Σ. που έχουν προταθεί από τον Στ. Κάρμαντζη.

 

Οι αποφάσεις κάποια στιγμή θα αναρτηθούν και τότε θα φανεί ποιοι ψήφισαν τι στο επίμαχο Διοικητικό Συμβούλιο. Μέχρι τότε ο καθένας μπορεί να ενημερωθεί για τις τελευταίες αποφάσεις της ΔΙΑΝΟΧ ΕΔΩ.

12

image

image

Newsletter