twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 19:07
Εκτύπωση

12

Δήλωση Στ. Κάρμαντζη:

«Δεν προκαλεί έκπληξη η ετερόκλητη σύμπραξη των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που εδώ και ένα χρόνο  μετά το εκλογικό αποτέλεσμα  -ελέω εκλογικού νόμου- και της εφαρμογής της απλής αναλογικής θα ήθελαν να κλείσει ο Δήμος… χθες.

 

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους και έπειτα από πολλά χρόνια, πρότεινε γενναία μείωση των ανταποδοτικών τελών ύψους περίπου 755.000 ευρώ ως αποτέλεσμα της νοικοκυρεμένης και χρηστής διαχείρισης μόλις ενός έτους.

 

Ωστόσο, αντί να επικροτηθεί αυτή η προσπάθεια από τις αντιπολιτεύσεις, αφού τόσα χρόνια και η απερχόμενη δημοτική αρχή αλλά και οι προηγούμενες δεν μείωσαν ούτε ένα ευρώ τα ανταποδοτικά, έρχονται τώρα εκ του ασφαλούς δημαγωγικά, υποκριτικά και λαϊκιστικά να ψέξουν και να υποβαθμίσουν τη μείωση αυτή -καθώς βέβαια δεν έχουν την ευθύνη διοίκησης, αλλά ενδιαφέρονται αποκλειστικά στη δημιουργία προβλημάτων με ανεπαρκείς προτάσεις εντυπωσιασμού λες και απευθύνονται σε ιθαγενείς και φυσικά με  απώτερο στόχο και σκοπό να μη μας αφήσουν να διοικήσουμε.

 

Παρόλα αυτά εμάς, δεν μας αγγίζει τίποτα. Προχωράμε ασταμάτητα και δημιουργικά. Δεν θα επιτρέψουμε το γκρέμισμα σε κανέναν.

 

Αλλάζουμε τη Χίο μέρα με τη μέρα διοικώντας την στιβαρά έντιμα και αποτελεσματικά.

 

Οι Χιώτισσες και οι Χιώτες και μνήμη έχουν και κρίση και αυτό το αποτυπώνουν σωστά στην επιλογή τους και τώρα και στα επόμενα χρόνια

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΟΡΘΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

12

image

image

Newsletter