twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 18:35
Εκτύπωση

12

Η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Έχει ξεπεραστεί κάθε όριο θεατρινισμού από τον Δήμαρχο Χίου κ. Κάρμαντζη και τον συνακόλουθο του αντιδήμαρχο κ. Μανδάλα. Έχουν γίνει απροκάλυπτα οι λαγοί του κ. Μηταράκη και εφαρμόζουν πιστά την πολιτική της καταστροφής της Χίου. Λευκή πετσέτα στις ορέξεις Μηταράκη έχει σηκώσει το τοπικό συμβούλιο του Χαλκειούς, που αποδέχονται τον ρόλο της κερκόπορτας για το ίδιο τους το χωριό.
 
Ακόμα και ο ίδιος ο Μηταράκης μετά από τόσα ψέματα που λέει, άφησε έκθετους τους άνω συνεργάτες του. Έτσι μία μέρα πριν είχαν αφήσει να διαρρεύσει ότι θα μπουν κάποιοι οικίσκοι για τα ασυνόδευτα παιδιά. Ξέχασε όμως ότι σε δήλωσή του πριν 2 μήνες είπε : "Για πρώτη φορά δεν έχουμε ασυνόδευτα παιδιά στα ελληνικά νησιά"!!
 
Σήμερα αφού είδαν ότι τα ασυνόδευτα ως δικαιολογία δεν πέτυχε, ανακάλυψαν τον κορονοιό για να συγκαλύψουν την επέκταση της ΒΙΑΛ. Έτσι βαφτίστηκε η μεγέθυνση της ΒΙΑΛ, ως χώρος καραντίνας ξεχνώντας ότι, κατά τα λεγόμενά τους, καραντίνα βάφτισαν πριν από λίγες μέρες και το κτίριο της "Αλήθειας".
 
Όλως τυχαίως μια μόλις ημέρα πριν κοινοποιήθηκε κλήση σε ποινικό δικαστήριο στον δημοτικό σύμβουλο Καμποχώρων Σταμάτη Σαραντινό, τον Πρόεδρο, Β. Βίγκα και την Τοπική Σύμβουλο Χαλκειούς Ελ. Κουτσουράδη και τον κ. Σ. Παπαλεωνίδα για το αδίκημα της παράνομης βίας, επειδή δεν επέτρεψαν την είσοδο υπάλληλων του ΚΥΤ υπεύθυνων για τροφοδοσία σ αυτό.
 
Έτσι ξαφνικά στις 3/11/2020 θυμάται η Εισαγγελία να κινήσει ποινική διαδικασία, χωρίς να τους καλέσει σε εξήγηση και ορίζει δικάσιμο στις 23/11/2020 όταν άλλες υποθέσεις, ώριμες σε συζήτηση φτάνουν στο ακροατήριο μήνες ή και χρόνια μετά και επιδίδει άρων άρων και όχι εμπρόθεσμα τις κλήσεις για να προλάβει κάθε τυχόν αντίδραση σε όσα είχαν προσχεδιάσει.
 
Περά από το θέμα του αν διέπραξαν ή όχι την πράξη, αφού αυτά ακριβώς τα άτομα ήταν που μεσολάβησαν για να επιτραπεί η είσοδος υπάλληλων στο ΚΥΤ και όχι να αποτραπεί, πράγμα που θα κρίνει η Ελληνική Δικαιοσύνη, από όλα τα ως άνω φαίνεται ξεκάθαρα μια πολιτική συμφωνία, καταστρατήγησης των αποφάσεων όλων των αρμόδιων οργάνων, όπως του Δημοτικού Συμβούλιου και εκφοβισμού των πολιτών, ειδικά αυτών που έχουν γνώμη αντίθετη με της πολιτικής ηγεσίας του τόπου.
 
Έτσι φθάσαμε στο σήμερα, όπου το πρωί έγινε η επέκταση της ΒΙΑΛ. Εκμεταλλευόμενοι το lockdown ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις και με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από εκατοντάδες αστυνομικούς επέβλεπαν την μεταφορά των οικίσκων.
 
Ότι δεν κατάφερε ο εθνομηδενιστής και εκπρόσωπος των ΜΚΟ Μουζάλας, ότι δεν κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ 4χρόνια τώρα , το κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο η "Σύμπραξη της Καταστροφής" Μηταράκη -Κάρμαντζη που μηδένισαν τους αγώνες που έκαναν οι Καμποχωρούσοι τόσα χρόνια.
 
Διακαής πόθος τους να επεκτείνουν παρανόμως την ΒΙΑΛ, αφού μετά το αιματοκύλισμα του Αίπους, κατάφεραν να εκτεθούν ανεπανόρθωτα.
 
Γι αυτό άλλωστε κι ο Δήμαρχος Χίου, την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το μεταναστευτικό, την έχει μετατρέψει σε ξεσκονόπανο. Έχει τεράστιες ευθύνες, διότι εδώ και έναν χρόνο εμφανίζεται ως ο yesman του Μηταράκη απαξιώνοντας τελείως την λαϊκή βούληση.
 
Τελικά ο κ. Μηταράκης αποσυμφορίζει το νησί διά της επεκτάσεως της ΒΙΑΛ;
 
Οι εθνομηδενιστές έφυγαν. Οι "πατριώτες" που ήρθαν ολοκληρώνουν το έργο των προηγούμενων. Ο αγώνας των νησιωτών συνεχίζεται.

12

image

image

Newsletter