twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 13:44
Εκτύπωση

12

Την 16η Οκτωβρίου 2020 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΙΑΝΟΧ συνεδρίασε δια περιφοράς με τα τέσσερα πρώτα θέματα στην ημερήσια διάταξη να αφορούν τη χρονομίσθωση εξοπλισμού ανακύκλωσης, ωστόσο σχεδόν έναν μήνα μετά τη δια περιφοράς συνεδρίαση δεν έχουν δημοσιευτεί τα πρακτικά της απόφασης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλά εν τω μεταξύ έχουν δημοσιευθεί οι δυο διαγωνισμοί συνολικού ύψους 148.800,00 ευρώ. Επίσης αποφάσεις για άλλα θέματα από το διοικητικό συμβούλιο έχουν δημοσιευτεί.

 

Η ChiosPress επικοινώνησε με μέλη της Διοίκησης της ΔΙΑΝΟΧ που προέρχονται από το Συνδυασμό Κάρμαντζη και φάνηκε ξεκάθαρα ότι τουλάχιστον δύο κρατούν αποστάσεις από τους χειρισμούς του Προέδρου. Ειδικότερα από προηγούμενο ρεπορτάζ της ChiosPress έγινε γνωστό ότι ο Αντιπροέδρος της ΔΙΑΝΟΧ, Γ. Πίττας καταψήφισε τη μακροχρόνια μίσθωση του εξοπλισμού 148.800,00 ευρώ, καθώς η ΔΙΑΝΟΧ θα δώσει αυτό το μεγάλο ποσό και σε 36 μήνες που θα τελειώσει η σύμβαση θα αναζητά νέο εξοπλισμό ή θα πρέπει να δαπανήσει ένα ανάλογο ποσό για νέα χρονομίσθωση.

 

Καλό είναι άμεσα να δημοσιοποιηθούν οι αποφάσεις του ΔΣ για να φανεί ακριβώς τι έχει γίνει στη δια περιφοράς συνεδρίαση και ποιοι έχουν ψηφίσει τη χρονομίσθωση.

12

image

image

Newsletter