twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 19:55
Εκτύπωση

Η ChiosPress είχε ασκήσει έντονη κριτική στη δημοτική αρχή Βουρνού για τις παραλείψεις της στον τομέας της καθαριότητας, ωστόσο συγκρίνοντάς της με τη Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη, μπορούμε να πούμε ότι ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη στον τομέα της καθαριότητας.

13

Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη έχει σοβαρά προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας, χωρίς πλέον να μπορεί να έχει δικαιολογίες, όπως: της έλλειψης προσωπικού και της πίστωσης χρόνου. Προσωπικό όλους αυτούς τους μήνες έχει προσληφθεί αρκετό και επίσης έχουν αναλάβει τη διοίκηση του δήμου εδώ και περίπου ένα χρόνο.

12

Τα προβλήματα που παρουσιάζονται έχουν να κάνουν με την πολιτική αποτελεσματικότητα της διοίκησης που ασκεί η Δημοτική Αρχή Κάραντζη, δια του αρμόδιου αντιδημάρχου και του ίδιου του Δημάρχου ως του πολιτικού προϊσταμένου του Δήμου.

 

Οι σημερινές φωτογραφίες προέρχονται από συνοικία της πόλης (Φυλακές) και δείχνουν μια εικόνα βρωμιάς και δυσωδίας, που έχουν οι περισσότεροι κάδοι στις γειτονιές. Δυστυχώς αυτοί οι κάδοι δεν έχουν πλυθεί εδώ και καιρό με αποτέλεσμα να αναδύεται μια αφόρητη μυρωδιά, ενώ παράλληλα είναι και εστία μικροβίων. Αυτό καταδεικνύει ένα σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία και η ευθύνη αγγίζει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο που σχεδιάζει, ελέγχει και υλοποιεί την υπηρεσία της καθαριότητας. Κατ’ επέκταση η ευθύνη φτάνει και στο δημαρχικό γραφείο, καθώς ο πολιτικός προϊστάμενος του Αντιδημάρχου είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος, που έχει δικαίωμα μέχρι και την παραίτηση του αντιδημάρχου να ζητήσει, αν κρίνει ότι δεν ασκεί τα καθήκοντα του σωστά ή δεν είναι αποτελεσματικός.

12

image

image

Newsletter