twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 19:25
Εκτύπωση

12

Η Κοινότητα του Χαλκειού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Με αφορμή την εξάπλωση του covid19 στο νησί μας και τα μαζικά κρούσματα στο Κ.Υ.Τ της ΒΙ.ΑΛ
Χαλκειός, το μπαλάκι του τέννις.
Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο. Ο εμπαιγμός σε όλη του την μεγαλοπρέπεια. Το τέννις των ευθυνών που παίζετε από master πλέον του είδους !
Στον αντίποδα, ενα νησί διαιρεμένο, άνθρωποι βασανισμένοι που βγάζουν θυμό, που πέφτουν εύκολα στην παγίδα του λαϊκισμού, που αντιδρούν αλλοπρόσαλλα, γιατί έχουν χαθεί στην ζούγκλα της ΒΙ.ΑΛ.
Κανένας δεν θέλει να δει την αλήθεια. Κανένας δεν θέλει να παραδεχτεί ότι οι τοπικοί άρχοντες που πήραν ψήφο εμπιστοσύνης για να είναι αρωγοί στη λύση του προβλήματος, γίνονται αυτοί που καταδικάζουν το νησί σε μαρασμό.
Το Χαλκειός μοιάζει να είναι απλά μια λέξη στα χείλη των «αρχόντων», μιλάνε γι’ αυτό λες και είναι ένας τόπος προβληματικός που βρίσκεται κάπου μακριά. Λες και κανένας δεν ξέρει τι έχει συμβεί πέντε χρόνια τώρα, ή δεν γνωρίζει τον υπαρκτό πλέον κίνδυνο να χαθούν τα πάντα.
Το Χαλκειός είναι βέλος στη φαρέτρα όσων μόνιμα στοχεύουν στην εκμετάλλευση του, με μεγαλοστομίες, με υποσχέσεις, με φρούδες ελπίδες, ότι θα μας στηρίξουν, ότι είναι δίπλα μας, ότι ενδιαφέρονται για τη ζωή μας που καταστράφηκε, ότι νοιάζονται για τα παιδιά μας.
Όχι κύριοι, όχι !
Δεν ενδιαφέρεστε !
Δεν σας νοιάζει !
Δεν είσαστε δίπλα μας !
Δεν πολεμάτε για το συμφέρον μας !
Πολεμάτε για το δικό σας συμφέρον και για τις δικές σας πολιτικές και προσωπικές επιδιώξεις !
Ήρθε λοιπόν η ώρα της αλήθειας για όλους.
Οι «άρχοντες», δεν ικανοποιούνται
με τίποτα!
Η μόνη τους σπουδή είναι ν’ αντισταθούν απέναντι σε κάθε λύση, γιατί ουσιαστικά δεν θέλουν λύση, πετώντας στο τραπέζι λύσεις ανέφικτες, λύσεις χωρίς ουσία, λύσεις που μόνο στη χώρα του Ποτέ – Ποτέ ίσως να έβρισκαν συνομιλητές.
Η Μόρια Κύριοι χτύπησε την καμπάνα, τόσο δυνατά που μόνο κουφοί δεν άκουσαν.
Η Μόρια Κύριοι είναι το παράδειγμα των ανέξοδων προτάσεων και των πολιτικών της στείρας πρότασης με βάση το λαϊκισμό.
Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από προτάσεις ανεδαφικές.
Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από απειλές και οργάνωση κρυφών συγκεντρώσεων, με όσους γνωρίζετε ότι μπορείτε ακόμα να χειραγωγείτε.
Το ερώτημα του κάθε Χαλκούσιου προς ΟΛΟΥΣ είναι ένα.
Θέλετε την μετεγκατάσταση της ΒΙ.ΑΛ. ; Ναι ή Όχι ;
Αν πραγματικά την θέλετε, αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για τον τόπο μας, αν θέλετε το πρόβλημα να λυθεί τότε απαντήστε απλά και σταθερά στο ερώτημα. Χωρίς περιστροφές, χωρίς προσκόμματα, χωρίς αν, όταν, θα, χωρίς αναβολές συζητήσεων, χωρίς κρυφές ατζέντες !
Για ότι συμβεί από εδώ και πέρα οι μόνοι υπεύθυνοι θα είσαστε εσείς και όσοι μπλοκάρουν με κάθε τρόπο την λύση του προβλήματος.

12

image

image

Newsletter