twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 17:48
Εκτύπωση

Τον μπελά της έχει βρει η δημοτική αρχή Κάρμαντζη από τους πάμπολλους πολίτες που ανεβάζουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης άσχημες εικόνες από το νησί και ασκούν σφοδρή κριτική. Έτσι, σήμερα αναρτήθηκε από πολίτη η παρακάτω εικόνα και ασκείται και η ανάλογη κριτική.

 

Συγκεκριμένα η δημοτική αρχή Κάρμαντζη έχει κλείσει ένα έτος στο Δήμο και όπως φαίνεται στη συνείδηση των πολιτών έχει τελειώσει η περίοδος χάριτος. Η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη το διάστημα που βρίσκεται στα ηνία του δήμου έχει δείξει υπευθυνότητα και οργάνωση στο κομμάτι των ψεκασμών ελέω Κορονοϊού και αυτό το πιστώνεται ως κάτι θετικό. Ωστόσο από εκεί και πέρα η αξιολόγησή της είναι πολύ κάτω από τη βάση.

12

Φτάσαμε Ιούνιο μήνα και οι χορτοκοπές δεν είχαν ολοκληρωθεί, τα προβλήματα καθαριότητας είναι σημαντικά και ποιος μπορεί να ξεχάσει τις άσχημες εικόνες από την Ιωνία, που είχε πλημμυρίσει από απορρίμματα. Οι κάδοι σε αρκετές περιπτώσεις δεν έχουν πλυθεί εδώ και μεγάλα διαστήματα με αποτέλεσμα οι μυρωδιές να είναι αφόρητες. Έργα, όπως στο Λιμάνι της Χίου έχουν καταντήσει σαν το γιοφύρι της Άρτας. Οι δρόμοι ακόμη και στην πόλη της Χίου είναι σε άθλια κατάσταση, γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες και η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη δεν έχει καταφέρει να ρίξει έστω λίγη άσφαλτο σε κάποια σημεία. Τα ζητήματα καθημερινότητας η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη τα είχε κάνει σημαία και ίσως και γι’ αυτό τώρα να δέχεται σφοδρή κριτική.

 

Από εκεί και πέρα η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη έχει προκαλέσει και με κάποιες αποφάσεις, όπως με ανάθεση - πρόσληψη σε υποψήφια του Συνδυασμού ή με κάποιες αναθέσεις σε κουμπάρους, γαμπρούς και ανιψιές. Επίσης ποιος μπορεί να μην ασκήσει κριτική στην απόφαση της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη να αγοράσει κινητά τηλέφωνα. Φυσικά οι αναθέσεις αυτές είναι νόμιμες και υπάρχει κριτική σε ό,τι αφορά το ηθικό κομμάτι της πολιτικής.

 

Καλό είναι οι αρμόδιοι άμεσα να ενδιαφερθούν και να καλυφθούν οι επικίνδυνες λακκούβες πριν γίνει κάποιο δυστύχημα. Ένας χρόνος στον δήμο είναι μεγάλο διάστημα και η πολιτική κριτική δικαιολογημένη.

 

12

image

image

Newsletter