twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 18:35
Εκτύπωση

12

Ανακοινώθηκε σήμερα η νέα σύνθεση της Περιφερειακής Αρχής και όπως αναμενόταν σ’ αυτήν εισήλθαν ο Π. Χριστόφας και οι εν Χίω Σύμβουλοι του Στ. Καμπούρης και Χρ. Κριμιζής. Η νέα σύνθεση, αν και επιβεβλημένη για να μπορέσει να έχει την πλειοψηφία, δεν ήταν ανώδυνη για τον Περιφερειάρχη, καθώς στο εσωτερικό του Συνδυασμού υπήρξαν οξείες αντιδράσεις. Η ισχυρότερη αντίδραση έρχεται από τον πρώην πλέον Περιφερειάρχη Λέσβου, Α. Χατζηκομνηνό που όσο και αν τον πλύνεις το γαλάζιο χρώμα δεν μπορείς να το βγάλεις από πάνω του. Ο Χατζηκομνηνός πλέον κρατά αποστάσεις από τον Συνδυασμό με τον εξελέγη και παρέδωσε και τη θέση του. Σε ό,τι έχει να κάνει με τους εν Χίω «Γαλάζιους» του Μουτζούρη κάποιοι μόνο ψιθυρίζουν.

 

Στην παρά φύσιν σύζευξη των Συνδυασμών Μουτζούρη και Χριστόφα υπήρξε όπως φαίνεται το προσωπικό στοιχείο, καθώς θέση αντιπεριφερειάρχη πήρε ο ίδιος ο Χριστόφας, αλλά και ο Στ. Καμπούρης. Ενώ ο Χρ. Κριμιζής ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος.

 

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κ. Μουτζούρης πριν απλώσει χέρι συνεργασίας στον Π. Χριστόφα, απευθύνθηκε στους ομόδοξους της Καλογήρου, αλλά βρήκε τοίχο.

 

Με την παρακάτω σύνθεση Η Π.Ε. Χίου για πρώτη φορά θα διαθέτει 4 Αντιπεριφερειάρχες και έναν Εντεταλμένο Σύμβουλο, σε εφαρμογή προεκλογικής δεσμεύσεως του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη, ότι η Μυροβόλος «θα βρει τη θέση που της αρμόζει» στη διαχείριση των θεμάτων της Περιφέρειας.

 

ΧΩΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

Π. ΚΟΥΦΕΛΟΣ

Χωρικός  Αντιπεριφερειάρχης Νομού  Λέσβου

Π. ΜΠΟΥΓΔΑΝΟΣ

Χωρικός  Αντιπεριφερειάρχης Νομού Χίου

Β. ΠΑΝΟΥΡΑΚΗΣ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Νομού Σάμου

 

ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

Α. ΑΝΤΩΝΕΛΗ

Οικονομικά, Πολιτισμός

Π. ΒΡΟΥΛΗΣ

Δημόσια Υγεία , Κοινωνική Μέριμνα

Στ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ

Παιδεία  Δία Βίου Μάθησης

Δ. ΚΟΥΡΣΟΥΜΠΑΣ

Μεταναστευτικής Κρίσεως, Αθλητισμού

Ν. ΝΥΚΤΑΣ

Τουρισμός, Μεταφορές- Επικοινωνιών

Π. ΧΡΙΣΤΟΦΑΣ

Προγραμματισμός, Βιομηχανία, Ενέργεια

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Ν.ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ

Περιβάλλον,Διασύνδεση με Ο.Τ.Α. Α΄Βαθμού

Χ. ΚΡΙΜΙΖΗΣ

Εμπόριο, Επιχειρηματικότητα

 

Ο Περιφερειάρχης εκφράζει τη βεβαιότητα του, ότι όλοι οι αναλαμβάνοντες καθήκοντα μαζί με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Αρώνη και τον Έπαρχο Λήμνου Άγγελο-Λαμπρινό Βλάττα, θα έχουν υψηλή απόδοση στην εκτέλεση των ανατεθέντων καθηκόντων, επικουρούμενοι από το εξαιρετικό προσωπικό της Περιφέρειας.

 

12

image

image

Newsletter