twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 20:13
Εκτύπωση

12

Ένας χρόνος πέρασε περίπου από την ημέρα που ανέλαβαν καθήκοντα οι Κ. Μουτζούρης και Στ. Κάρμαντζης σε περιφέρεια και δήμο αντίστοιχα. Αμφότεροι κατέγραψαν χαμηλές πτήσεις και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησαν τον αρχικό ενθουσιασμό που είχαν φέρει στους πολίτες οι προεκλογικές τους εξαγγελίες.

 

Ο Στ. Κάρμαντζης στον Δήμο δεν έχει να επιδείξει τίποτα αξιόλογο, αντίθετα έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για το «ΝΑΙ» στη Δομή Καραντίνας στο συγκρότημα της Αλήθειας, στις μεγάλες καθυστερήσεις στις χορτοκοπές και τα προβλήματα καθαριότητας, όπως αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας στην Ιωνία. Από εκεί και πέρα οι δρόμοι στις γειτονιές έχουν τις ίδιες λακκούβες, που είχαν επί Βουρνού, οι κάδοι ξεχειλίζουν το ίδιο κτλ. Επιπρόσθετα η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα με τις αναθέσεις της, ακόμη και σε υποψήφιο του συνδυασμού της. Ενώ ο Γ. Καραβασίλης ζήτησε τη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη διαφάνεια στον Δήμο Χίου.

 

Ο Κ. Μουτζούρης στην Περιφέρεια αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει πολλά εσωπαραταξιακά προβλήματα και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε τον τίτλο του τεχνοκράτη. Το έργο του στη Χίο είναι φτωχό. Ωστόσο σχολιάζεται θετικά από πολλούς η στάση του στο μεταναστευτικό.

12

image

image

Newsletter