twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 20:25
Εκτύπωση

12

Το Διεθνές Κέντρο Παιδείας και Πολιτισμού «Ιωνία» του Χρ. Μπελλέ έχει προγραμματίσει για φέτος το καλοκαίρι δύο μεγάλες συναυλίες:

- Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 ( Βασίλης Παπακωνσταντίνου )

- Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 ( Ελένη Βιτάλη και Δημήτριος Μπάσης)

 

Για την πραγματοποίηση αυτών των συναυλιών έχει ζητηθεί το Δημοτικό Στάδιο Χίου. Το αίτημα αυτό απασχόλησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π. Δήμου Χίου στον απόηχο του επεισόδιο που υπήρξε μεταξύ του Χρ. Μπελλέ και του Γ. Μανάρα.

 

Τελικά το Ν.Π. Δήμου Χίου έλαβε την απόφαση να ζητηθεί από τον διοργανωτή το ποσό των 2500,00€ ως ενοίκιο για το Ν.Π. για την κάθε συναυλία, το οποίο μάλιστα θα προκαταβάλλεται 72 ώρες πριν την κάθε συναυλία. Σε διαφορετική περίπτωση η συναυλία θα ακυρώνεται. Επίσης Όλα τα έξοδα θα επιβαρύνουν τον διοργανωτή, καθώς και τα μέτρα για την προστασία από τον covid 19, καθώς και την καθαριότητα του γηπέδου, και την προστασία της δημόσιας περιουσίας.

 

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ν.Π. Δήμου Χίου περισσότερο σκληρός απέναντι στον κ. Μπελλέ εμφανίστηκε ο Αντιπρόεδρος, Π. Καμπούρης, ο οποίος υποστήριξε: «ότι επειδή υπάρχει αρνητικό προηγούμενο με τον διοργανωτή των συναυλιών, να καταθέσει το συμβόλαιο με τους καλλιτέχνες ή το συμφωνητικό για να ελεγχθεί μήπως είναι αφιλοκερδώς». Παράλληλα ο κ. Καμπούρης πρότεινε να ζητηθεί το 15% του εισιτηρίου και έλεγχος στην εφορία. Ο κ. Καμπούρης ακόμη πρότεινε να απευθυνθούν στην εφορία να είναι παρούσα στην είσοδο για τον έλεγχο των εισιτηρίων.

12

image

image

Newsletter