twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 20:33
Εκτύπωση

12

Με βάση την από 18/6/2020 Τεχνική Έκθεση του Τμήματος Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Δήμου για την «Προμήθεια συσκευών κινητής τηλεφωνίας για τις ανάγκες Δημάρχου, Αντιδημάρχων, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, Γενικού Γραμματέα και Προϊσταμένων Οργανικών Μονάδων του Δήμου» αγοράστηκαν 11 κινητά τηλέφωνα HUAWEI P30 LITE. Η προμήθεια στοίχισε στο ταμείο του Δήμου 2.561,13 €. Την απόφαση υπέγραψε ο Αντιδήμαρχος, Χ. Μπουρνιάς.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή τα κινητά αυτά διαθέτουν Τριπλή Κάμερα 48 MP με Υπερευρυγώνιο Φακό και ΑΙ. Η hyper sampling lossless zoom τεχνολογία της HUAWEI ενισχύει τον 48 MP φακό εξαιρετικής ευκρίνειας και τον μετατρέπει σε σούπερ ζουμ φακό. Θα μπορείτε να αποτυπώνετε απίστευτες φωτογραφίες σε απόσταση, συγκρίσιμη με φακό 2x οπτικού ζουμ. Διευρύνετε την προοπτική σας με τον Ultra-Wide Angle 120 ° φακό του HUAWEI P30 και καταγράψτε εκτεταμένα τοπία σε εκπληκτικές λήψεις που δεν αφήνουν τίποτα εκτός του οπτικού σας πεδίου. Φωτογραφίστε χωρίς όρια. Δείτε, κάντε και δημιουργήστε περισσότερα με την ολοκαίνουργια Οθόνη του HUAWEI P30 lite σε σχήμα σταγόνας. Μεγάλη, τολμηρή και όμορφη, η 6,15" οθόνη FHD, με την καλαίσθητη εγκοπή, σε σχήμα σταγόνας, είναι ένας πανέμορφος καμβάς για να ζήσετε τη ζωή σας με μοναδικό χρώμα. Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει TÜV Rheinland Eye Comfort Πιστοποίηση και έχει σχεδιαστεί για να είναι πιο ξεκούραστη για τα μάτια και να προσφέρει μια πιο άνετη εμπειρία προβολής.

 

Περισσότερα για τα νέα κινητά της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη μπορείτε να δείτε εδώ: https://consumer.huawei.com/gr/phones/p30-lite/

 

1213

12

image

image

Newsletter