twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 18:18
Εκτύπωση

12

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ChiosPress o Στ. Μιχαηλίδης δέχεται το τελευταίο διάστημα εισηγήσεις από αρκετά στελέχη της Ν.Δ. και όχι μόνο για να στραφεί προς την τοπική αυτοδιοίκηση και να είναι επικεφαλής ενός δημοτικού συνδυασμού. Το ενδεχόμενο αυτό, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της ChiosPress, το εξετάζει καθώς φαίνεται ότι είναι κάτι που τον ενδιαφέρει. Άλλωστε και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχε εξετάσει αυτό το ενδεχόμενο, αλλά η παρουσία κυρίως του Μαν. Βουρνού, αλλά και των Καραβασίλη και Τριαντάφυλλου δεν του άφηναν πολιτικό χώρο, ώστε να τεθεί βασικός αντίπαλος απέναντι στον ομόδοξο (λόγω Ν.Δ.) Στ. Κάρμαντζη, που οι πολιτικές σχέσεις τους δεν είναι καθόλου καλές.

 

Στις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν σε τρία χρόνια, καθώς το ένα έτος έχει ήδη περάσει, ο Στ. Μιχαηλίδης αναμένεται να κάνει διερευνητικές επαφές προκειμένου να τεθεί επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού. Φυσικά και πάλι πολλά θα εξαρτηθούν και από τις καραμπόλες που θα υπάρχουν τότε, λόγω των υποψηφιοτήτων. Αν θεωρηθεί δεδομένο ότι ο Μαν. Βουρνούς δε θα είναι υποψήφιος, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι το ίδιο θα συμβεί και με τους Καραβασίλη και Τριαντάφυλλο, που αμφότεροι βλέποντας τον κακό πολιτικά πρώτο χρόνο του Στ. Κάρμαντζη, αναμένουν ανάλογη συνέχεια, κάτι που τους κάνει να φιλοδοξούν σε δεύτερη ευκαιρία βάσει της πολιτικής του «ώριμου φρούτου».

 

 

Από εκεί και πέρα μια υποψηφιότητα Μιχαηλίδη στον Δήμο, αφήνει κενή μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και «ορφανούς» 5000+ ψηφοφόρους. Ήδη υπάρχει κάποια ονοματολογία ανδρών για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και μεταξύ άλλων ακούγονται τα ονόματα των Γ. Μανάρα, Αι. Ευαγγελινού και Κ. Τρομπούκη, ενώ σοβαρό κεφάλαιο αποτελεί και ο Πρ. Μανωλάκης, από τη στιγμή που θα «εγκαταλείψει» τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ.

 

12

image

image

Newsletter