twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 19:03
Εκτύπωση

12

Ξεκίνησε άτυπα από ό,τι φαίνεται η συνεργασία των Συνδυασμών Κ. Μουτζούρη και Π. Χριστόφα, καθώς στο περιφερειακό συμβούλιο δόθηκε ψήφος ανοχής στις τροποποιήσεις που ζητούσε ο Περιφερειάρχης.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ChiosPress Mουτζούρης και Χριστόφας έχουν επιδοθεί σ’ ένα παζάρι για τις θέσεις αντιπεριφερειάρχων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Χριστόφας  ζητά πέντε θέσεις, κάτι που έχει προκαλέσει την οξύτατη αντίδραση των Συμβούλων του Κ. Μουτζούρη, που δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι τη συνεργασία με τον Π. Χριστόφα, που προέρχεται από το ΚΙΝΑΛ και θα αφήσεις κάποιους εκλεγμένους του Μουτζούρη χωρίς θέση αντιπεριφερειάρχη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Κ. Μουτζούρης προτείνει στον Π. Χριστόφα δύο θέσεις αντιπεριφερειαρχών, μια έμμισθη και μια άμισθη. Για την άμισθη θέση προαλείφεται ο Στ. Καμπούρης, ο οποίος επειδή είναι δημόσιος υπάλληλος δε δικαιούται να λάβει διπλό μισθό, αλλά θα πρέπει να κάνει επιλογή.

 

Ο Κ. Μουτζούρης είναι αναγκασμένος να στραφεί προς τον Χριστόφα, καθώς ο ομογάλακτος κομματικά συνδυασμός της Καλογήρου αρνείται τη συνεργασία και παράλληλα ασκεί σφοδρή κριτική τις τελευταίες ώρες. Ο λόγος είναι ότι ο Κ. Μουτζούρης επέλεξε να παγώσει πολλά έργα που είχαν προγραμματιστεί από την Καλογήρου και παρουσίασε ένα τεχνικό πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται από τους Σύμβουλους της Καλογήρου ως αμφιλεγόμενο ως προς τη σκοπιμότητά του.

12

13

12

image

image

Newsletter