twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 09:10
Εκτύπωση

12

Να συμπεριλαμβάνουν στη σίτιση των μεταναστών υποχρεωτικώς μέχρι να κλείσουν τα hotspots τοπικά προϊόντα, τα οποία θα προμηθεύονται από τους παραγωγούς των νησιών, με στόχο την τόνωση της τοπικής οικονομίας και του πρωτογενούς τομέα, ζητά από το υπουργείο Μετανάστευσης ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

 

Αντίθετα μέχρι στιγμής ο Στ. Κάρμαντζης δεν έχει ζητήσει τίποτα όμοιο ή έστω παρόμοιο, αν και οι σχέσεις του με τον Ν. Μηταράκη είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικές. Δεν ξέρουμε την πολιτική στάση Κάρμαντζη στο θέμα, ωστόσο, αν και έχουμε δει μέλη της Δημοτικής Αρχής να κάνουν αναθέσεις σε εταιρείες εκτός Χίου και να μην στηρίζουν τους τοπικούς επαγγελματίες, καλό είναι  ο ίδιος να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση τον Ν. Μηταράκη, με δεδομένο τις καλές σχέσεις που έχουν.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι  ο Στ. Κάρμαντζης μέσα σε κάποιες ώρες στήριξε τη δημιουργία μιας νέας δομής μεταναστών στο νησί και έχει καταγγελθεί για μεθοδεύσεις στο θέμα αυτό. Τη στήριξε τη στιγμή που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία αποσυμφόρηση στη ΒΙΑΛ με αποτέλεσμα οι Χαλκούσοι να υποφέρουν για 6 έτος. Ουσιαστικά του ασκήθηκε κριτική για άνευ όρων συμπόρευση με τον Ν. Μηταράκη σε ένα λεπτό για την τοπική κοινωνία θέμα.  

12

13

12

image

image

Newsletter