twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 18:09
Εκτύπωση

12

Με αφορμή την παραπομπή του πατήρ Χριστόφορου Γουρλή στο αυτόφωρο γιατί δεν τήρησε τα μέτρα απαγόρευσης που ισχύουν για τις εκκλησίες ο Γ. Παπαδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

"Αίσχος! Ντροπή!
Επειδή δεν περιμένω τίποτε από μια διοίκηση της Εκκλησίας, πλήρως εναγκαλισμενη με τους άθεους πολιτικούς (που έχει μείνει μουγκή στο πλήρωμα Της ακόμη και για το ζήτημα της Θείας Κοινωνίας), αναμένω τουλάχιστον να λάβουν θέση και να συμπαρασταθούν στον Ιερέα τόσο ο Σύνδεσμος Κληρικών Χίου όσο και ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος. Δεν είδα να πράξει κάτι το άτοπο ο Ιερέας. Πιστοί εντός του Ναού δεν υπήρξαν, ούτε συγχρωτισμός.
Αυτό που διαπιστώνεται κάθε μέρ...α είναι ότι, σε λίγο δεν θα έχει το δικαίωμα κάποιος πολίτης, εστω καν να πει τη γνώμη του 'η να διαμαρτυρηθεί !
Ωστόσο, όσοι πραγματικά σηκώνουν τον Σταυρό του μαρτυρίου, που επιφυλάσσει η πίστη στον Χριστό, γνωρίζουν ότι, η ζωή τους δεν είναι γεμάτη από καλοπέραση, τιμή, απολαβές και τα τοιαύτα, αλλά δίωξη, χλευασμό, ύβρη και περιφρόνηση στα μάτια της "μάζας". Και γνωρίζω ότι, ο π. Χριστοφόρος είναι έτοιμος να παλέψει γι' αυτά, όπως κάνει μέχρι σήμερα !"

12

image

image

Newsletter