twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 15:57
Εκτύπωση

12

To KINAΛ Xίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ασκεί σφοδρή κριτική στον Στ. Κάρμαντζη για τη δομή μεταναστών στο Συγκρότημα της Αλήθειας, στη Λευκωνιά. Ο Στ. Κάρμαντζης απάντησε, χωρίς ομώς να απαντά στην ουσία των επιχειρημάτων του ΚΙΝΑΛ Χίου.

Αναλυτικά η απάντηση του Στ. Κάρμαντζη:

«Με λυπεί μεν αφάνταστα τούτες τις άγιες μέρες η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής Χίου, καθότι εμπεριέχει ένα κείμενο που βρίθει διαστρέβλωσης, ψέματος και παραπληροφόρησης. Αφετέρου, ωστόσο, δε με ξαφνιάζει, γιατί για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι δεν έχει επέλθει καμία απολύτως αλλαγή στα πολιτικά ήθη και το πνεύμα που εμφορείστε. Σας πληροφορώ, λοιπόν, ότι το σκάφος της Χίου ταξιδεύει ορθόπλωρα και περήφανα με απόλυτη διαφάνεια και εντιμότητα και έτσι θα πορεύεται μέχρι τέλους.

Ως εκ τούτου, ανατρέχοντας στο παρελθόν, αναζητείστε σε άλλους την ευθύνη κάνοντας αυτοκριτική για το άρμα της Ελλάδας που έπεσε σε χαοτικούς γκρεμούς.

Δυστυχώς, λησμονήσατε ότι ο λαός έχει και μνήμη και κρίση. Αναλογιστείτε και αναζητείστε το γεγονός στη φράση «Αιδώς Αργείοι!». Παρά ταύτα σας εύχομαι μαζί με την Ανάσταση του Χριστού μας, να αναστηθεί και σε εσάς η αλήθεια και μία καινούργια πολιτική συμπεριφορά.»

 

12

image

image

Newsletter