twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 21:06
Εκτύπωση

12

Πριν από λίγα λεπτά το Δημοτικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία αποφάσισε να πει «Ναι» στη δημιουργία νέας δομής με το όνομα «Δομή Καραντίνας» στη Λευκωνιά. Η πρόταση αυτή ψηφίστηκε από τους Συνδυασμούς Κάρμαντζη και Βουρνού που φαίνεται ότι συμμάχησαν. Την πρόταση της νέας δομής τη διάνθισαν με έναν αχταρμά από ωραία λόγια, όπως ενίσχυση του Νοσοκομείου, Κλείσιμο της ΒΙΑΛ κ.α.. Η ουσία είναι όμως ότι πλέον στο νησί θα συσσωρεύονται και άλλοι λαθρομετανάστες, που ίσως να έχουν Κορονοϊό και μαζί τους θα έρχεται σε επαφή όλο το προσωπικό που θα στελεχώσει τη νέα δομή, αλλά και οι άντρες των Σωμάτων Ασφαλείας που θα αναλάβουν την φρούρησή τους.

 

Εναντίον νέας δομής ξεκάθαρα ψήφισαν οι Συνδυασμού του Κ. Τριαντάφυλλου και του Γ. Καραβασίλη, που ωστόσο κατέθεσαν διαφορετικές προτάσεις, αλλά και στις δύο προτάσεις έγινε λόγος για αδιαφανείς διαδικασίες που ακολουθούνται στην επιλογή του χώρου.

 

Ο Μ. Σκούφαλος κατέθεσε την αντίθεσή του στη νέα δομή, αλλά τάχθηκε υπέρ νέας δομής σε Ξενοδοχείο. Ο χώρος που έχει προταθεί και θα ενοικιάζεται προς 8.000 ευρώ είναι ένα μεγάλος χώρος στη Λευκωνιά, οπότε αναγκαστικά οι μετανάστες θα συγχρωτίζονται.

12

image

image

Newsletter