twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 17:26
Εκτύπωση

12Αναφορικά με το δημοσίευμα της ChiosPress: «ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ: ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΞΕΝΑΚΗΣ» ο Δήμαρχος Χίου, Στ. Κάρμαντζης έδωσε την παρακάτω απάντηση:

 

"Προκειμένου να ενημερώσετε αλλά και πρωτίστως να ενημερωθείτε αναφορικά με τον πασχαλινό διάκοσμο που είχε προγραμματιστεί από το Δήμο Χίου σας γνωρίζουμε τα εξής:

Ο προγραμματισμός του Δήμου Χίου για τον πασχαλινό στολισμό είχε ξεκινήσει πολύ πριν εκδηλωθεί η πανδημία του κορονοϊού. Ως εκ τούτου, είχαν προχωρήσει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες και διαδικασίες για την προμήθεια των πασχαλινών επίστηλων και ειδικών κατασκευών  που θα απάρτιζαν το διάκοσμο.

Ωστόσο, η έλευση του κορονοϊού ανέτρεψε κάθε προγραμματισμένη δράση και ασφαλώς ακυρώθηκαν όλες οι εορταστικές προετοιμασίες. Το γεγονός αυτό όμως δεν επιτρέπει τη μη τήρηση των υποχρεώσεών μας προς τους προμηθευτές, οι οποίοι είχαν ολοκληρώσει όσα τους είχαν ζητηθεί από εμάς. Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, άλλο η ακύρωση των εκδηλώσεων και άλλο η αθέτηση των οικονομικών υποχρεώσεών μας προς τους προμηθευτές και ιδίως σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία, όπου πλήττεται τόσο έντονα  η οικονομία.

Ο πασχαλινός διάκοσμος που προμηθευτήκαμε ήταν ειδικά σχεδιασμένος για το Δήμο μας και θα αξιοποιηθεί δεόντως την επόμενη χρονιά, οπότε και δεν θα χρειαστεί δαπάνη για την προμήθειά του.

Στις δύσκολες ώρες που διανύουμε αδιαπραγμάτευτη  προτεραιότητά μας είναι η προάσπιση της δημόσιας υγείας, του τόπου και των ανθρώπων μας."

16

12

image

image

Newsletter