twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 18:47
Εκτύπωση

Στην τελευταία συνεδρίαση της ΔΙΑΝΟΧ αποφασίστηκε η Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο:«Γραμματειακή Υποστήριξη του Προέδρου και τήρηση πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. ΑΕ.». Στην ουσία πρόκειται για πρόσληψη με την τακτική της εργολαβίας.

12

Αναφορικά με αυτό το θέμα το μέλος του Δ.Σ., Δ. Γαλάτουλας που προέρχεται από τον Συνδυασμό του Γ. Καραβασίλη εξέφρασε την άποψη ότι "για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης των Δ.Σ. θα πρέπει να υπάρχει προγενέστερη ενημέρωση από τον Πρόεδρο πολύ περισσότερο δε όταν πρόκειται για τη σύναψη συμβάσεων προσωπικού".

Επιπρόσθετα για το μέλος του Δ.Σ., Γ. Μπελέγρης που προέρχεται από τον Συνδυασμό του Μ. Βουρνού σχολίασε για τη διοίκηση του Φ. Γιαννίρη: «Το τελευταίο εξάμηνο παρακολουθούμε μια προσπάθεια, κατά τα λεγόμενα της τωρινής Δημοτικής αρχής, γιγάντωσης της εταιρείας και σε δραστηριότητες αλλά και σε προσωπικό. Προσωπικά εγώ που την παρακολουθώ από κοντά το μόνο πράγμα που βλέπω είναι μια κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος. Και εξηγώ. Πρόσληψη με μπλοκακι επιστημονικού συνεργάτη, με αξιόλογες ετήσιες αποδοχές, για την ανακύκλωση όταν για την δημιουργία του κέντρου διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών δεν γίνεται απολύτως τίποτα και παραμένει εκεί ακριβώς που το αφήσαμε εμείς. Πρόσληψη με μπλοκακι οδηγού για να μας πηγαίνει και να μας φέρνει στον ΧΥΤΑ στην Βέσσα όταν όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ο προσωπικός οδηγός του Δημάρχου. Αγορά η πιο σωστά μίσθωση πολυτελούς οχήματος πολλών χιλιάδων ευρώ για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της εταιρείας όταν όλοι καταλαβαίνουμε ότι θα το χρησιμοποιήσει ο Δήμαρχος όταν ο θόρυβος κοπάσει. Πρόσληψη με μπλοκακι νέας υπαλλήλου για γραμματειακή υποστήριξη πλέον της μίας που υπάρχει ήδη για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που ΘΑ δημιουργηθούν όταν γιγαντωθεί η εταιρεία. Στεναχωριέμαι πραγματικά γιατί πέντε χρόνια που έδωσα την ψυχή μου και την προσωπική μου εργασία σε αυτό τον τομέα μπορεί να μην πρόσφερα πολλά έβαλα όμως νομίζω ένα λιθαράκι για να πάει ο τόπος μας ένα βήμα εμπρός

 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΧ

12

12

image

image

Newsletter