twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 22:21
Εκτύπωση

12

Ένα ακόμη δημοτικό συμβούλιο για το μεταναστευτικό πραγματοποιήθηκε απόψε. Στο νέο δημοτικό συμβούλιο βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση ο Δήμαρχος Χίου, Στ. Κάρμαντζης, που δέχτηκε βολές από την αντιπολίτευση και κυρίως από τον Κ. Τριαντάφυλλο για τη διαφοροποίηση του Γ. Ξενάκη, με τον ίδιο το Δήμαρχο να προσπαθεί να αποτάξει από πάνω του κάθε ίχνος απόδοσης ευθύνης ή επαμφοτερίζουσας στάσης στο μεταναστευτικό.

 

Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο δεν παρευρέθηκε ο Ν. Μηταράκης, προφανώς για να αποφύγει γεγονότα του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου που είχε βρεθεί εν μέσω έκφρασης σφοδρής αγανάκτησης, που οδήγησε σε έντονη έκφραση επιθετικότητας σε βάρος του. Αντίθετα παρευρέθηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Μιχαηλίδης, λησμονώντας τόσο εκείνος όσο και ο κομματικός υποψήφιος για τον Δήμο, Μαν. Στάθης τα έργα και τις ημέρες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Είναι γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ γιγάντωσε το πρόβλημα με την μεταναστευτική κρίση και η ΝΔ εμφανίζεται αδύναμη να δώσει ουσιαστική λύση παρά τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Επιπρόσθετα η αλλαγή πολιτικής στάσης είναι αυτό που έχει αγανακτήσει τους πολίτες, που είχαν επενδύσει στα προεκλογικά λόγια της σημερινής Κυβέρνησης.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο κατέληξε στο να προβεί με κάθε πρόσφορο μέσο –ακόμη και με την τοποθέτηση μηχανημάτων του δήμου- στην παρεμπόδιση έναρξης των εργασιών για τη νέα δομή στο «17» (ήδη προκηρύχτηκε έργο πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ για την περίφραξη του χώρου). Επίσης το δημοτικό συμβούλιο ζητά το κλείσιμο της ΒΙΑΛ.

 

12

image

image

Newsletter