twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 16:19
Εκτύπωση

12Το Περιφερειακό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία ενέκρινε το κλείσιμο όλων των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για τις 22 & 23 Ιανουαρίου 2020, καθώς επίσης και τις κινητοποιήσεις, που έχουν ανακοινωθεί και προγραμματιστεί για τη συνέχεια, σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα.

 

Καταψήφισαν ο κ. Νικόλαος Μανάβης επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης << ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ >> και ο κ. Ευστράτιος Γεωργούλας επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης << Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ >>.

 

Προτάσεις - θέσεις επί του θέματος, καθώς και τη σύμφωνη γνώμη τους για συμμετοχή στις προτεινόμενες κινητοποιήσεις, εξέφρασαν οι επικεφαλής των Περιφερειακών Παρατάξεων του Σώματος, κ.κ. Παναγιώτης Χριστόφας << ΤΟΛΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ >>, Σταύρος Τάσσος << ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ >>, Ιωάννης Σπιλάνης << ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ >>, εκ μέρους της Περιφερειακής Παράταξης << ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ >> ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης καθώς και αρκετά Μέλη αυτού.  

13

12

image

image

Newsletter