twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 18:45
Εκτύπωση

Τέσσερις περιφερειακούς συμβούλους έχει εκλέξει η Χρ. Καλογήρου στη Χίο. Πρώτος σε σταυρούς αναδείχτηκε ο Π. Μπουρνιάς (1587 σταυρούς προτίμησης), ο οποίος είναι αδερφός της Ισαβέλλας Μπουρνιά που το 2006 ήταν υποψήφια νομάρχης Χίου με τη Ν.Δ., χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί. Ο Μπουρνιάς ακόμη είναι πρόεδρος του Συλλόγου Ομογενών.

12

Δεύτερος σε σταυρούς (1.500) εξελέγη ο Λ. Αθηνάδης. Ο Αθηνάδης έχει να ασχοληθεί με τα κοινά περίπου 15 χρόνια. Ήταν νομαρχιακός σύμβουλος με τον αείμνηστο Γ. Καλουτά. Αποσύρθηκε από την τοπική αυτοδιοίκηση μετά την ήττα του Γ. Γαϊσίδη στις νομαρχιακές εκλογές του 2002 από τον Π. Λαμπρινούδη. Ο Γαΐσίδης είχε διαδεχτεί τον Γ. Καλουτά μετά τον θάνατό του τελευταίου.

 

Τρίτος σε σταυρούς αναδείχτηκε ο Γ. Νομικός, ο οποίος έλαβε 1496. Ο Γ. Νομικός είναι ιατρός ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο Χίου και έχει ισχυρή παρουσία στον χώρο του χιώτικου αθλητισμού, καθώς είναι πρόεδρος της ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΝΟΘ. Το ντεμπούτο του είχε κάνει στην αυτοδιοίκηση το 2014, καθώς ήταν υποψήφιος με τον Ν. Γιακαλή, λαμβάνοντας και τότε πάνω από 1400 σταυρούς προτίμησης.

 

Τέταρτος με 1386 σταυρούς προτίμησης εκλέγεται ο Π. Λεγάτος που είναι πρωτοεμφανιζόμενος στην αυτοδιοίκηση. Ο Π. Λεγάτος είναι πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου, πετυχαίνοντας πριν λίγους μήνες εύκολη νίκη.

 

 

 

 

12

image

image

Newsletter