twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 10:48
Εκτύπωση

12Σύμφωνα με πλήρως εξακριβωμένες πληροφορίες της ChiosPress εντός της ημέρας ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Κ. Μουτζούρης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου. Ο κ. Μουτζούρης βρίσκεται ήδη στη γενέτειρα του, στη Λέσβο, προκειμένου να προχωρήσει στη σχετική δήλωση.

 

Η υποψηφιότητα Μουτζούρη δημιουργεί μεγάλη καραμπόλα στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η προ ημερών δήλωση του Κ. Μητσοτάκη, έδινε ανανέωση στήριξης στην Χρ. Καλογήρου. Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά, ότι όλοι οι εν ενεργεία περιφερειάρχες που έχουν εκλεγεί με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας θα λάβουν εκ νέου στήριξη.

 

Η απόφαση Μουτζούρη φαίνεται ότι ενισχύθηκε από μυστική δημοσκόπηση που έγινε σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας και τον φέρνει στην πρώτη θέση των προτιμήσεων. Ενώ η Χρ. Καλογήρου εμφανίζει φθορά. Επιπρόσθετα φαίνεται ότι ο κ. Μουτζούρης να έχει τη στήριξη του Βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού, Αθανασίου, καθώς και μεγάλου αριθμού στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε όλα τα νησιά.

 

Μένει να φανεί εάν θα υπάρξει εμφύλιος στη Νέα Δημοκρατία ή θα βρεθεί σολομώντειος λύση.

12

12

image

image

Newsletter