twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 20:53
Εκτύπωση

imageΗ νυν Περιφερειάρχης, Χρ. Καλογήρου παρουσιάζει δημοσκοπικά πτώση και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που αυτή τη στιγμή θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να στηριχτεί και πάλι από τη Νέα Δημοκρατία για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου.

Πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η ChiosPress αναφέρουν ότι προκειμένου να υπάρξει ομαλή απόσυρση της Καλογήρου από την Περιφέρεια, της έχει προταθεί, εφόσον η Ν.Δ. κερδίσει τις εθνικές εκλογές, να αναλάβει και πάλι τη πολιτική θέση του Γενικού Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου. Την ίδια θέση κατείχε επίσης από το 2012 έως το 2014, μετά από πρόταση του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Από εκεί και πέρα υπάρχει έντονη φημολογία για στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ, γνωστού δημοσιογράφου, Στ. Μαλέλη. Μία κίνηση που ίσως προαναγγέλλει και τη νέα Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Φυσικά αυτό βοηθά πολύ και τη Φ. Γεννηματά, η οποία πιέζεται απίστευτα από τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά του Νέου ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΝΑΛ.

Το ενδεχόμενο της στήριξης Μαλέλη δεν αρέσει καθόλου σε αρκετά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο.

Πάντως τις προηγούμενες μέρες στη Χίο βρέθηκε ο κ. Μουτζούρης, ο οποίος είχε σειρά επαφών με στελέχη τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και από ευρύτερους πολιτικούς χώρους και έδειχνε σίγουρος ότι θα πάρει την κεντρική στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια, χωρίς ωστόσο, να το επιβεβαιώσει ή με απλά λόγια να το πει ξεκάθαρα.

 

12

image

image

Newsletter