twitter youtube google

 

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ

Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 19:52
Εκτύπωση

image

Οι παρεμβάσεις στον αστικό ιστό στα πλαίσια του προγράμματος «Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη» παρουσιάσθηκαν στο χθεσινό  ΔΣ του Επιμελητηρίου Χίου από το Δήμαρχο Χίου κ. Μανώλη Βουρνού. Ο Μ. Βουρνούς βρήκε μπροστά του τοίχο, καθώς μετά την παρουσίαση του έγινε δέκτης καταιγιστικών ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους, αλλά και συνολικής δυσπιστίας. Μάλιστα ο κ. Βουρνούς πιάστηκε αρκετές φορές αδιάβαστος, καθώς παρέπεμπε στη μελέτη…, η οποία εμφανίστηκε ξαφνικά και η χρηματοδότησή της προέρχεται, ω του θαύματος, από Χιώτη Εφοπλιστή.

 

Οι κυκλοφοριακές αλλαγές Βουρνού, ισοπεδώνουν το κέντρο της πόλης και την αγορά και κατατάσσουν αυτό έργο ως βαναυσούργημα. Τα κυκλοφοριακά μποτιλιαρίσματα θα είναι καθημερινά και η ταλαιπωρία των πολιτών τεράστια, ενώ ο Βουρνούς έχει σχέδια τις ελάχιστες θέσεις στάθμευσης που θα απομείνουν στην πόλη να τις κάνει ελεγχόμενες με πολύ υψηλό αντίτιμο!

 

Το μόνο σίγουρο γεγονός και συνάμα περίεργο είναι μεγάλη επιμονή του Μ. Βουρνού σ’ αυτό έργο, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει κάνει κανένα άλλο τα 4 χρόνια της θητείας του. Από εκεί και πέρα, αν ήθελε σχεδιάσει κάποιο μεγάλο έργο, γιατί δεν ασχολείται με το υδρευτικό, ώστε μήπως και ο Χιώτης δει πόσιμο νερό στη βρύση του σπιτιού του!

 

 

 

Γράφει ο Σχολιάρχης

 

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

 

12

image

image

Newsletter