twitter youtube google

 

ΠΟΛΟ

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 14:37
Εκτύπωση

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (23/04) η Β’ Φάση των Ομίλων Υδατοσφαίρισης των Mini Παίδων και η ομάδα του Ν.Ο. Χίου τερμάτισε στην τρίτη θέση του ομίλου Δ’ Αττικής! Οι νεαροί αθλητές του ΝΟΧ πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή πορεία στη φετινή διοργάνωση, αντιμετωπίζοντας δυνατές ομάδες από όλη την Ελλάδα.

12

Στα τρία παιχνίδια που διεξήχθησαν στα κολυμβητήρια της Πετρούπολης και του Αλίμου, οι νεαρές αθλητές κατάφερε να κερδίσει τον Ιωνικό Νικαίας με σκορ 14-6 και να ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό με σκορ 13-6 και τον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου με σκορ 17-11. Παρόλο που ο ΝΟΧ δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, η παρουσία του στα γήπεδα ήταν αξιοσημείωτη.

 

Η ομάδα του Ν.Ο.Χίου αποτελείται από νέους αθλητές που εντάχθηκαν πρόσφατα στο σύλλογο και είναι προϊόν της επιτυχούς ακαδημίας υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χίου. Τους προπονεί ένας έμπειρος προπονητής και ένας βοηθός προπονητής, ενώ η ομάδα έχει και έναν έφορο που παρακολουθεί την πορεία των παιδιών στο άθλημα και τους υποστηρίζει σε όλες τις δραστηριότητές τους.

 

Η συμμετοχή της ομάδας του Ν.Ο.Χίου στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Mini Παίδων είναι μια ακόμα επιτυχία για τον σύλλογο και αποτελεί αναγνώριση του έργου που γίνεται στην ακαδημία υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χίου. Η παρουσία της ομάδας στη διοργάνωση ενισχύει την παρουσία του συλλόγου στον χώρο του υδατοσφαίρισης και δίνει μια πνοή αισιοδοξίας για το μέλλον του αθλήματος στη Χίο.

 

12

image

image

 

Newsletter