twitter youtube google

 

ΠΟΛΟ

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 21:08
Εκτύπωση

12Ο ΝΟ Χίου είδε το ροζ φύλλο αγώνα της νίκης για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών (και μετά από τέσσερις αγωνιστικές). Οι Χιώτες επιβλήθηκαν επί του ΟΥΚ Βόλου με 11-8, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου, στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας και έφτασαν στους 7 βαθμούς (έχουν και μια ισοπαλία).

 

Το ματς ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, αλλά οι παίκτες του Ντόσκα, με ένα ξέσπασμα από τα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη. Οι Βολιώτες παραμένουν τελευταίοι στη βαθμολογία με 1 β. Κορυφαίοι σκόρερ για τους νικητές στο συγκεκριμένο ματς οι Στέλιος Μιμίδης με 4 γκολ και Κόλλιας με 3.

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου τίμησε στο περιθώριο του αγώνα τον σπουδαίο Νίκο Χριστοφορίδη που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγάλες στιγμές του ΝΟΧ.

 

 

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 11-8

Οκτάλεπτα: 2-2, 4-4, 2-1, 3-1.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ. 4, Σπανογιάννης, Γδύσης, Παππάς Κ. 1, Παππάς Αλ. 1, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης, Μαρουλάς, Κόλλιας 3, Καλαργυρός 2, Γαβαλάς Ιω., Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μ., Αμπάζης.

 

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης 1, Γκανάτσιος 1, Στεργίου, Ιωαννίδης, Μαρινάγης Χρ, Στεργίου Γ. 1, Κουφιδάκης, Αράγια 2, Μαρινάγης Γ., Νάσιος, Μπομπός, Χαλάμ 3.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Ν. ΚΟΡΑΚΗΣ

12

image

image

 

Newsletter