twitter youtube google

 

ΠΟΛΟ

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 20:39
Εκτύπωση

12Μετά από πολύ καιρό και συγκεκριμένα μετά από επτά αγωνιστικές (στην 8η, στις 16/11/2019 είχε νικήσει στη Ν. Σμύρνη τον Πανιώνιο) είδε και πάλι το ροζ φύλλο αγώνα της νίκης ο ΝΟ Χίου.

 

Ο ΝΟΧ επιβλήθηκε με 12-9 του Παλαιού Φαλήρου στο Ιωνικό κολυμβητήριο, για την 15η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, έφτασε τις τρεις νίκες και τους 9 βαθμούς, ξεκολλώντας από την τελευταία θέση και παραμένει ζωντανός στην υπόθεση παραμονή.

 

Οι Χιώτες πήραν τα ηνία από το τέλος του πρώτου οκτάλεπτου και αύξησαν το προβάδισμά τους στο σκορ, στη δεύτερη και στην τρίτη περίοδο, με κορυφαίο επιθετικά τον Στέλιο Μιμίδη (4 γκολ).

 

Το Παλαιό Φάληρο δεν είχε στον πάγκο τον προπονητή του Τεό Λοράντο, λόγω τιμωρίας, ενώ ο αντικαταστάτης του Αργύρης Θεοδωρόπουλος αποβλήθηκε στο 7.00 πριν από τη λήξη του τέταρτου οκτάλεπτου για διαμαρτυρία.

 

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 12-9

Οκτάλεπτα: 3-2, 5-3, 3-2, 1-2.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Σ. 4, Μιμίδης Μ., Μπερτόλης Π., Παππάς 1, Κουλιεράκης, Κανδιόγλου 1, Μόκκας 1, Μαρουλάς, Κουρλιάφτης 2, Καλαργυρός 2, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ., Γκίλλας 1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Χαϊδόπουλος Σ., Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής 1, Αθυμαρίτης, Δίπλαρος, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος 1, Κοπελιάδης, Τρούλος 3, Ντε Σόουζα 1, Γαβαλάς Ι., Μητράκης.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Ο Γ. ΚΟΡΑΚΗΣ

 

 

12

image

image

 

Newsletter