twitter youtube google

 

ΠΟΛΟ

Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 20:14
Εκτύπωση

12

Ο ΝΟΧ έχει προκηρύξει εκλογές για τις 17 Ιουνίου και ο πρώην πλέον Πρόεδρος της ομάδας, Α. Μελέκος μίλησε αποκλειστικά στη ChiosPress για τα τέσσερα αυτά χρόνια που έμεινε στον προεδρικό θώκο του ΝΟΧ.

 

Συγκεκριμένα ερωτηθείς δήλωσε: «Κλείνω έναν κύκλο τεσσάρων ετών στην ομάδα, μια περίοδος που ο ΝΟΧ βρέθηκε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της ιστορίας του. Θεωρώ ότι ως Σωματείο η πορεία του ήταν συνολικά επιτυχημένη. Η ομάδα τούτη την περίοδο δεν έχει σημαντικές οικονομικές υποχρεώσεις, έγινε πολύ δουλειά στις υποδομές και στο κτιριακό του Ομίλου.

 

Το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετώπισα ως Πρόεδρος τα τέσσερα αυτά χρόνια ήταν το οικονομικό. Λόγω και της οικονομικής κρίσης ήταν πολύ δύσκολο η ομάδα να βρει χορηγούς, ενώ και ο Δήμος Χίου τα τέσσερα χρόνια αυτά δεν στήριξε καθόλου το ΝΟΧ. Η επιχορήγηση που έλαβε ήταν μηδενική. Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι η αντρική ομάδα του ΝΟΧ είχε το μικρότερο μπάτζετ από όλα τα Σωματεία της Α1 και παράλληλα είχε τα μεγαλύτερα έξοδα μετακίνησης και διαμονής. Πιστεύω ότι εάν δεν υπήρχε η χορηγία της Astra, αλλά και οι χορηγίες αυτών που βοηθούν τον ΝΟΧ και είναι γνωστοί, το αντρικό του δε θα τα είχε καταφέρει.

 

Στο ΝΟΧ δηλώνω παρών και θα είμαι δίπλα στο Σωματείο σε ό,τι και να χρειαστεί. Δε θα είμαι στο επόμενο Δ.Σ., άλλωστε δε μου έχει ζητηθεί για να είμαι. Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς επιτυχίες στο ΝΟΧ και καλή πορεία στη νέα διοίκησή του.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12

image

image

 

Newsletter