twitter youtube google

 

ΠΟΛΟ

Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 19:19
Εκτύπωση

12

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΧ παραιτήθηκε πριν από λίγες μέρες προκειμένου να αναδειχθεί νέο Δ.Σ. μέσα στον Ιούνιο και να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον Ναυτικό Όμιλο.

 

Τελικά η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου, καθώς στις 14 Ιουνίου που είχε αρχικά οριστεί θα απουσιάζει ο Α. Μελέκος εκτός Χίου.

 

Οι πληροφορίες της ChiosPress αναφέρουν ότι στον Ναυτικό Όμιλο επιστρέφει ο Παναγιώτης Παππής, ο οποίος θα στηρίξει τον ΝΟΧ, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να φαίνεται ότι επιθυμεί να αναλάβει και πάλι τα ηνία του Συλλόγου. Επίσης πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η ChiosPress αναφέρουν ότι στο Δ.Σ. του ΝΟΧ είναι πολύ πιθανό να εισέλθει ο Γιώργος Φουντούλης.

 

Από εκεί και πέρα ο απερχόμενος Πρόεδρος, Α. Μελέκος, θα αποχωρήσει από τον ΝΟΧ, ενώ από το απερχόμενο Δ.Σ. υποψηφιότητα θα θέσει και πάλι η πλειοψηφία του (Αναγνώστου, Γεωργούλης, Αναδιώτης, Καλαργυρός, Ψυχιάς, Τομάζος κ.α.).

 

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το ανδρικό τμήμα του ΝΟΧ θα μεταφερθεί στην Αθήνα και εκεί θα είναι πλέον η βάση του. Έτσι, αποχωρεί ο Μ. Μικέδης από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και θα προσληφθεί προπονητής από την Αθήνα. Οι λόγοι που οδηγούν σ’ αυτή τη λύση είναι οικονομικοί, καθώς γίνεται προσπάθεια να μειωθεί το κόστος μετακίνησης των αθλητών.

 

12

image

image

 

Newsletter