twitter youtube google

 

ΠΟΛΟ

Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 19:20
Εκτύπωση

12Δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στα φετινά πλέι άουτ της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, διεκδικώντας την παραμονή τους στην κατηγορία. Ο ΝΟ Καλαμακίου ενημέρωσε την ΚΟΕ ότι δεν θα μεταβεί στη Χίο για τον προγραμματισμένο για την Τετάρτη (5/4, 17:00) αγώνα του με το ΝΟΧ και έτσι υποβιβάζεται στην Α2.

 

Ετσι κι αλλιώς, η Χίος θα ξεκινούσε τη σειρά με προβάδισμα 2-0 στις νίκες από την κανονική περίοδο και θα χρειάζονταν ακόμη μία για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.

 

Ετσι στα πλέι άουτ το ενδιαφέρον στρέφεται στο ζευγάρι ανάμεσα στον Πανιώνιο και το ΝΟ Πατρών. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Τετάρτη (5/4, 20:30) στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, με τον Πανιώνιο να μπαίνει στη σειρά με 1-0 νίκη κόντρα στο ΝΟΠ.

 

Κι αυτό γιατί στα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική περίοδο ο Πανιώνιος είχε επικρατήσει στον αγώνα του α' γύρου στην αχαϊκή πόλη με 10-6, ενώ στο ματς του β' γύρου δεν υπήρξε νικητής, 11-11.

 

Η ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις νίκες, θα παραμείνει στην Α1 και σε αγώνες με τη Χίο, θα παίξει για την 9η θέση στην τελική κατάταξη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: sentragoal.gr

12

image

image

 

Newsletter