twitter youtube google

 

ΠΟΛΟ

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 16:12
Εκτύπωση

12Στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 17 (το οποίο θα διεξαχθεί από τις 11-14 Μαΐου), θα πάρει μέρος η εθνική ομάδα πόλο της Κύπρου. Η εθνική κληρώθηκε στον 4ο όμιλο (από τους τέσσερις που συγκροτήθηκαν), οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

 

Αντίπαλοι της ομάδας θα είναι η Γαλλία, η Ελβετία, η Τσεχία και η Γεωργία. Προπονητής της εθνικής Κύπρου θα είναι ο καταξιωμένος στον ελλαδικό, αλλά και διεθνή χώρο του πόλο, συντοπίτης μας, Γιάννης Φράγκος, με τον οποίο η Ομοσπονδία της Κύπρου συνεργάζεται σε μια προσπάθεια αναβάθμισης του αθλήματος.

 

Ο Φράγκος αναμένεται στην Κύπρο αύριο και το Σαββατοκύριακο θα παρακολουθήσει τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Την Δευτέρα θα έχει συνάντηση με όλους τους προπονητές πόλο των ομίλων, όπου θα ανταλλαγούν απόψεις γύρω από θέματα που αφορούν την προεθνική ομάδα και γενικότερα το άθλημα στην Κύπρο. Η πρώτη συνάντηση της προεθνικής ομάδας έχει οριστεί για μεθαύριο Κυριακή στις 15:00 στο κολυμβητήριο Λάρνακας.

12

image

image

 

Newsletter