twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 17:39
Εκτύπωση

image

Ο Αντώνης Τραούδας που ξεκίνησε την διαιτητική του σταδιοδρομία στη Χίο προβιβάστηκε και έγινε Βοηθός Διαιτητή στη Super League 2. Ο ίδιος αν και πλέον ανήκεις στη δύναμη της ΕΠΣ Πιερίας, δε ξέχασε και την ΕΠΣ Χίου από και ξεκίνησε. Αναλυτικά η ανάρτησή του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης:

"Ποιός θα το πίστευε ότι μέσα σε μια επταετία απο την ενασχόληση με την διαιτησία θα έρθει η στιγμή να κάνω την πρώτη μου δημοσίευση! Ήταν Φλεβάρης του 2017 όταν αποφοίτησα από την σχολή Διαιτησίας της πρώτης μου Ένωσης αυτή της ΕΠΣ Χίου.
Με την δημοσίευση των πινάκων διαιτησίας για τη σεζόν 2024-25 θέλω να ευχαριστήσω...
Ευχαριστώ τον Θεό που Μ έχει υγιή και δυνατό
Τον εαυτό μου που Μ ανέχεται με τις διπλές προπονήσεις κάποιες φορές ημερησίως.
Τους γονείς μου, αδέρφια και τον στενό μου κοινωνικό περίγυρο για την απίστευτη στήριξη στα βήματα μου.
Σ αυτούς που τους λείπω τα ΣΚ
Ευχαριστώ Την ΕΠΣ Χίου που , όπως και τις εκάστοτε διοικήσεις και επιτροπές Διαιτησίας της ΕΠΣ Χίου άλλωστε Μ έμαθε να κρατώ την σφυρίχτρα και τη Σημαία.
Τέλος, Μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΠΣ Πιερίας με την οποία ήρθα ως μεταγραφή πέρυσι και είναι η ενώση όπου με πρωτεργάτες τους κ. Ευθυμιάδη Δαμιανό και κ. Συμεωνίδη Παναγιώτη και σύσσωμη την ΕΔ /ΕΠΣ Πιερίας με βοηθούν να βάλω τα τελευταία "λιθαρακια"για την συμπλήρωση του παζλ .
Αρπαζε τις ευκαιρίες, προσπάθησε,να έχεις επιμονή, υπομονή, προπόνησου,διάβασε να είσαι αμείλικτος,να σε σέβονται οι αξιωματούχοι ομάδων. Μερικά από τις φράσεις που θα Μ ακολουθούν!
Το μόνο που υπόσχομαι είναι να βγάλω ασπροπροσωπους τούς ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και Μ έδωσαν τις ευθύνες και τίς ευκαιρίες που Μ αναλογούν
Καλούς ορισμούς και καλούς αγώνες με υγεία,
Step by step ????
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
ΤΡΑΟΥΔΑΣ Αντώνιος
Βοηθός Διαιτητή Β κατηγορίας ( Super League 2)
ΕΠΣ Πιερίας"

12

image

image

 

Newsletter