twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 16:15
Εκτύπωση

12

Η κατάσταση στον Ηρακλή Θυμιανών είναι τεταμένη, όπως προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας. Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν οδηγήσει σε αμφισβήτηση της αρμοδιότητας του Δ.Σ., γεγονός που έχει προκαλέσει μαζικές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Στην ανακοίνωση, το  Δ.Σ. του Ηρακλή Θυμιανών εκφράζει τον απόλυτο σεβασμό του στην ιστορικότητα του σωματείου και ανακοινώνει την παραίτησή του. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

"Με απόλυτο σεβασμό στην ιστορικότητα του σωματείου, αποφάσισα να πράξω τα δέοντα, δεδομένων των τελευταίων εξελίξεων που θέτουν σε αμφισβήτηση την αποκλειστική αρμοδιότητα του ΔΣ να διοικεί το σωματείο και να λαμβάνει τις απαιτούμενες αποφάσεις προς το συμφέρον αυτού, οδηγώντας σε μαζικές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Συνεπώς, υποβάλλω την παραίτησή μου από το Δ.Σ. και προχωρώ στις προβλεπόμενες καταστατικές διαδικασίες για σύγκληση γενικής συνέλευσης την Δευτέρα 24/06/2024 και ώρα 19:00 στο παλιό δημαρχείο Θυμιανών για τα περαιτέρω."

Η απόφαση αυτή έρχεται ως απάντηση στις εσωτερικές αναταράξεις που έχουν προκληθεί και τις συνεχείς αποχωρήσεις παικτών, οι οποίες απειλούν τη σταθερότητα και την πορεία της ομάδας. Η γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024, στις 19:00, στο παλιό δημαρχείο Θυμιανών, θα κρίνει τις περαιτέρω κινήσεις και θα καθορίσει το μέλλον του ιστορικού σωματείου.

Η κατάσταση απαιτεί άμεσες και δραστικές αποφάσεις από όλα τα μέλη του συλλόγου, με στόχο την αποκατάσταση της ηρεμίας και την εξεύρεση βιώσιμων λύσεων για το καλό της ομάδας.

12

image

image

 

Newsletter