twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 16:56
Εκτύπωση

Η   Χίος αγαπά τον Αθλητισμό και το αποδεικνύει  περίτρανα, στο πέρασμα του χρόνου. Ο συνδυασμός αθλητισμού – πολιτισμού είναι η αφετηρία για το άνοιγμα του Χιώτικου ποδοσφαίρου στο μέλλον.    

12

Το νησί μας έχει αποδείξει το φιλόξενό του χαρακτήρα, διαχρονικά και ο Σύνδεσμός Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, Χίου – Βροντάδου, μέσω των εκδηλώσεων του, αποδεδειγμένα, τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη της εικόνας του νησιού μας.

 

Φέτος, σε συνέχεια των προηγούμενων χρόνων έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουν και να τιμήσουμε  την «μεγάλη κυρία» του ελληνικού ποδοσφαίρου … ΑΕΚ.

 

Η  «Ένωση» γιορτάζει τα 100 χρόνια ζωής της. Ιδρύθηκε στις 13 Απριλίου 1924, με βασικό της στόχο να πρεσβεύει τις αξίες των προσφύγων της Πόλης και να ταυτίζεται με την προσφυγιά και τις αλησμόνητες πατρίδες.  «100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή» είναι το σύνθημα των ανθρώπων της ΑΕΚ  στον εορτασμό των γενεθλίων, για τον «αιώνα της δόξας και των τίμιων αγώνων».

 

Το  τριήμερο 14-16 Ιουνίου 2024,  θα φιλοξενήσουμε το Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών   ΑΕΚ για να τιμήσουμε την Ιστορία του συλλόγου της.

 

Ειδικότερα το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 και ώρα 18.30, στη φυσική μας έδρα το «Φαφαλίειο Στάδιο Βροντάδου», θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας …

 

Όσοι «πιστοί» προσέλθετε, καθώς  είναι ευκαιρία οι μεγαλύτεροι να θυμηθούν και οι νεότεροι να ζήσουν από κοντά σπουδαία ονόματα της οικογένειας ΑΕΚ, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Κορυφαία μορφή ο πρόεδρός τους, Γιώργος Καραφέσκος αφού συνδέει πολλές γενιές παικτών της «Ένωσης» , όπως οι : Γεωργαμλής, Μπατίστα, Ατματσίδης, Καραγκιοζόπουλος, Στυλιανόπουλος, Γεωργιάδης, Πήττας, Αραβίδης, Παυλής, Μαγγίνας, Λέτσας κ.α.,  που θα βρίσκονται στο νησί μας.

 

Σημειώνεται πως έσοδα από τις εκδηλώσεις μας θα δοθούν  στον Σύλλογο Γονέων ΑμεΑ Χίου «ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ»

 

Ευχή όλων μας να δώσει το παρών και ο ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ …  ο ΘεΩΜΑΣ  των φίλων της ΑΕΚ. Ο  ΑΡΧΙΣΚΟΡΕΡ του Ελληνικού Πρωταθλήματος με 261 γκολ.

 

Σημεία διάθεσης Προσκλήσεων τα καταστήματα «Καρβέλι» στην αρχή, στο τέλος της Απλωταριάς και στο κατάστημα Πολυτεχνείου 13, έναντι Δημοτικού Κήπου.

 

 

 

 

12

image

image

 

Newsletter