twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 18:05
Εκτύπωση

image

Ένα ιδιαίτερα τρυφερό και συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα δημοσίευσε στα social media ο Γιάννης Μπαστιάνος, αφιερωμένο στον πατέρα του. Με αφορμή την ημέρα γενεθλίων του πατέρα του, ο Γιάννης έγραψε έναν εκ βαθέων φόρο τιμής προς το πρόσωπο που υπήρξε πάντα δίπλα του, τόσο στις χαρούμενες όσο και στις δύσκολες στιγμές της ζωής του.

 

Στην ανάρτησή του, ο Γιάννης αναφέρει: "Χρόνια πολλά στον καλύτερο πατέρα με τη δική του τρέλα και την αυθεντικότητα του! Από τα πρώτα βήματα ήσουν δίπλα μου αλλά και με το ατύχημα που είχα ήσουν εκεί. Είσαι μαμά-μπαμπάς στα εύκολα, είσαι δίπλα μου και στα δύσκολα ακόμα πιο κοντά μου. Να σε χαιρόμαστε και στα 1000, είμαι εδώ για σένα και πάντα με αυτή την τρέλα να μην αλλάξεις!! Δεν χρειάζονται άλλα λόγια, ξέρουμε εμείς ποιος είσαι. Σ' αγαπώ!!"

 

Το μήνυμα αυτό αντανακλά τη βαθιά σχέση και την ανεκτίμητη αξία που ο Γιάννης δίνει στην πατρική φιγούρα του πατέρα του, ένας άνθρωπος που φαίνεται να έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του, κάτι που είναι προφανώς ιδιαίτερα σημαντικό και στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

12

image

image

 

Newsletter