twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 21:20
Εκτύπωση

12

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί η 18η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Β' Τοπικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου στη Χίο.

Σάββατο, 9 Μαρτίου

Η αγωνιστική δράση ξεκινά στο γήπεδο Θυμιανών, όπου ο Α.Ο Άτλας Νεοχωρίου θα αναμετρηθεί με τον Βροντάδος Π.Σ. σε ένα παιχνίδι όπου ο Βροντάδος αναζητά το θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του. Η διαιτησία θα αναληφθεί από την Κανάρη Μ., με βοηθούς τους Ντάτη Ν. και Επιτροπάκη Ν.

 

Κυριακή, 10 Μαρτίου

Η δράση συνεχίζεται στο γήπεδο Σέντα, όπου η Α.Σ.Λ.Σ. Ένωση θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Πανοινούσσιο. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι έντονο, με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη για να πάρουν θέση στην πρώτη 5αδα. Οι διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Λιόλιας Σ., Βαλλιανός Θ. και Μοσχός Σ.,

Στο γήπεδο Καλλιμασιάς, ο Α.Σ. Όμηρος Καλλιμασιάς θα φιλοξενήσει τον Κ.Ε.Α.Σ Φαρκαινα. Η διαιτητική σύνθεση αποτελείται από την Κανάρη Μ., Πιτταούλη Ν. και Ντάτη Ν..

Τέλος, στο Φαφαλιείον Βροντάδου, ο Λέων Αφροδισίων θα αντιμετωπίσει τον Α.Π.Σ Λαϊλαπας Λειβαδίων. Οι διαιτητές του ματς θα είναι ο Τζαμουτζάντωνης Π., Βαφειάδης Α. και Σταματόπουλος Δ..

12

image

image

 

Newsletter