twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 18:55
Εκτύπωση

12

Αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται η 18η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Α' Τοπική Κατηγορία.

Σάββατο, 9 Μαρτίου

Η δράση ξεκινά στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου Συκουσή, όπου ο Α.Π.Σ Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου θα φιλοξενήσει τον Α.Ο Πύργος Πυργίου σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να κλείσουν με νίκη τη σεζόν. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Τζαμουτζάντωνης Π., με βοηθούς τους Βαφειάδη Α. και Τσουχλή Π.

Ταυτόχρονα, στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, ο Α.Ο Βαρβασιακός θα αντιμετωπίσει τον Ε.Φ.Κ Ποσειδώνα σε ένα παιχνίδι που έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Ποσειδώνα. Το διαιτητικό τρίο αποτελείται από τον Βαλλιανό Θ., Κουτσαγιά Ε. και Μαντουβάλο Β.

 

Κυριακή, 10 Μαρτίου

Η δράση συνεχίζεται με την Α.Π.Ε Μικρασιατική να υποδέχεται την Θύελλα στο Δημοτικό Στάδιο Χίου. Οι δύο ομάδες, με πολλά κοινά στοιχεία στο παιχνίδι τους, θα κυνηγήσουν τη νίκη τους. Τη διαιτησία θα αναλάβει ο Πετρίδης Γ., με βοηθούς τους Κουκή Δ. και Κουτσαγιά Ε., ενώ ο Γιομέλος Δημήτριος θα είναι ο παρατηρητής διαιτησίας.

Στο γήπεδο Νενήτων, ο Α.Π.Ο Κανάρης Νενητών θα αναμετρηθεί με τον Α.Π.Π.Σ Ηρακλής Θυμιανών. Το διαιτητικό τρίο αποτελείται από τον Τσουχλή Π., Μοσχό Σ. και Λιόλια Σ., με παρατηρητή διαιτησίας τον Διακουμάκο Λάμπρο.

Τέλος, στο γήπεδο Δαφνώνα, ο Π.Ο Δαφνή Δαφνώνα θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Χίου. Η διαιτησία θα είναι υπό την επίβλεψη του Ντάτη Ν., με βοηθούς τους Πιτταούλη Ν. και Επιτροπάκη Ν.

12

image

image

 

Newsletter