twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 17:39
Εκτύπωση

12

Αυτό το Σαββατοκύριακο οι ομάδες ποδοσφαίρου της Α’ Τοπικής Κατηγορίας θα βρεθούν στη σέντρα για τη 14η αγωνιστική.

Το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, η δράση ξεκινά στις 15:30 με δύο αγώνες. Στο γήπεδο των Θυμιανών, ο Α.Π.Π.Σ Ηρακλής Θυμιανών θα αντιμετωπίσει τον Α.Π.Σ Ατρόμητο Αγ. Γεωργίου, σε έναν αγώνα όπου και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να προσθέσουν τρεις βαθμούς στη βαθμολογία τους. Την ίδια ώρα, στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, ο Ολυμπιακός Χίου Κλασσικό θα αναμετρηθεί με τη Θύελλα Χαλκείου σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, η μεν Θύελλα για να παραμείνει στο κόλπο του πρωταθλήματος και το δε Κλασικό για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου, οι αγώνες συνεχίζονται με τρεις ακόμα αναμετρήσεις που ξεκινούν στις 15:00. Στο Πυργί, ο Α.Ο Πύργος Πυργίου θα φιλοξενήσει τον Ε.Φ.Κ Ποσειδών, σε έναν αγώνα που το κύριο στοιχείο αναμένεται να είναι η δύναμη. Στο Δαφνώνα, η Δάφνη Δαφνώνα θα αντιμετωπίσει τον Α.Π.Ο Κανάρη Νενήτων σε έναν αγώνα όπου και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία για να επικρατήσουν.

Τέλος, την ίδια μέρα και ώρα, στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, η Α.Π.Ε Μικρασιατική θα αντιπαρατεθεί με τον Α.Ο Βαρβασιακός. Αυτή η αναμέτρηση αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ανοδική τροχιά

12

12

image

image

 

Newsletter