twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 16:47
Εκτύπωση

12

Η 12η αγωνιστική της Α' Τοπικής Κατηγορίας θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Ιανουαρίου 2024. Τα παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής φέρνουν στο προσκήνιο κρίσιμες αναμετρήσεις που μπορούν να κρίνουν πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Στο Δημοτικό Στάδιο Χίου ο Α.Ο Βαρβασιακός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Χίου σε ένα σημαντικό παιχνίδι στα κάτω σκαλοπάτια της βαθμολογίας, με τον ΒΑΟ να ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Τζαμουτζαντώνης Π., Πετρίδης Γ. και Βαφειάδης Α., με παρατηρητή αγώνα τον Αξιώτη Σταμάτη.

 

Στα Θυμιανά ο ενισχυμένος με τον Δ. Κακούσιο, Α.Π.Π.Σ Ηρακλής Θυμιανών θα αντιμετωπίσει τη Θύελλα Χαλκειού σε έναν αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο αγώνας θα διεξαχθεί επίσης το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, στις 15:30. Τη διαιτησία θα αναλάβουν οι Βαλλιανός Θ., Λιώλιας Σ. και Κανάρη Μ., με τους παρατηρητές αγώνα και διαιτησίας να είναι η Μπουλαζέρη Ερατώ - Δέσποινα και ο Ρούλης Παντελής αντίστοιχα.

 

Η δράση συνεχίζεται την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου, με τον Ε.Φ.Κ Ποσειδών να φιλοξενεί τον Α.Π.Σ Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου στο γήπεδο των Καρδαμύλων. Ο αγώνας, που ξεκινάει στις 15:00, αναμένεται να είναι γεμάτος ένταση, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν μόνο τη νίκη. Οι διαιτητές του παιχνιδιού θα είναι οι Ατσαλής Β., Πιτταούλης Ν. και Μπατσίλας Θ., ενώ παρατηρητές θα είναι οι Στουπάκης Στέλιος για τον αγώνα και ο ίδιος για τη διαιτησία.

 

Επίσης, η Μικρασιατική θα αναμετρηθεί με τον Κανάρης Νενήτων στο Δημοτικό Στάδιο Χίου. Ο αγώνας προγραμματίζεται για την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου, στις 15:00, με τους διαιτητές Τζαμουτζαντώνη Π., Πετρίδη Γ., και Στουπάκη Ε. Παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Παυλίδης Χρήστος.

 

Τέλος, ο Α.Ο Πύργος Πυργίου θα υποδεχθεί τον Π.Ο Δάφνη Δαφνώνα στο γήπεδο του Πυργίου. Αυτός ο αγώνας, επίσης την Κυριακή και στις 15:00, ολοκληρώνει την αγωνιστική με διαιτητές τους Επιτροπάκη Ν., Κανάρη Μ., και Βαφειάδη Α. Ο Ρούλης Παντελής θα είναι ο παρατηρητής αγώνα και της διαιτησίας.

12

image

image

 

Newsletter