twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 15:38
Εκτύπωση

12

Η 10η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας Ποδοσφαίρου της Χίου φέρνει μαζί της τέσσερις ενδιαφέροντες αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο.

Λέων Αφροδισίων vs Βροντάδου:

Το Σάββατο, στις 15:30, ο Λέων Αφροδισίων αναμετράται με το Βροντάδο. Η διαιτητική ομάδα αποτελείται από τους Κούκη Δ., Πετρίδη Γ. και Πιτταούλη Ν., με τον Σκουλούδη Γεώργιο να είναι ο παρατηρητής του αγώνα.

 

Κ.Ε.Α.Σ Φαρκαίνα vs Α.Π.Σ Λαϊλαπάς Λειβαδιών:

Κυριακή στις 11:30,  έχει προγραμματιστεί το παιχνίδι μεταξύ του Κ.Ε.Α.Σ Φαρκαίνα και του Α.Π.Σ Λαϊλαπάς Λειβαδιών . Οι διαιτητές Τζέτα Κ., Ντατής Ν. και Κούκης Δ. θα έχουν την ευθύνη του αγώνα, με παρατηρητή τον Mamutaj Klairind.

 

Α.Σ.Λ.Σ. Ένωση vs Α.Ο Άτλας Νεοχωρίου

Την Κυριακή στις 12:00, η Α.Σ.Λ.Σ. Ένωση αναμετράται με τον Α.Ο Άτλας Νεοχωρίου . Η διαιτητική τριάδα αποτελείται από τους Τσουχλής Π., Μόσχος Σ. και Μαντουβάλος Β., με τον Ρούλης Παντελής να είναι ο παρατηρητής του αγώνα και της διαιτησίας.

 

Α.Σ Ομηρος Καλλιμασιάς vs Α.Ε. Καλαμώτης:

Την Κυριακή, στις 15:00, ο Α.Σ Ομηρος Καλλιμασιάς αντιμετωπίζει την Α.Ε. Καλαμώτης σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καλλιμασιάς. Οι διαιτητές Επιτροπάκης Ν., Μπατσίλας Θ. και Μπατσίλας Α. θα είναι υπεύθυνοι στο γήπεδο, ενώ ο Βενέτης Ιωάννης θα είναι ο παρατηρητής του αγώνα.

12

image

image

 

Newsletter