twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 15:04
Εκτύπωση

12

Αύριο ξεκινάει η 10η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Ποδοσφαίρου της Χίου, με σημαντικούς αγώνες στην κορυφή, στο μέσο και στον πυθμένα της βαθμολογίας.

 

Α.Π.Ο Κανάρης Νενήτων vs Ολυμπιακός Χίου

Το Σάββατο στις 15:00, ο Α.Π.Ο Κανάρης Νενήτων αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Χίου σε ένα παιχνίδι που ξυπνά αναμνήσεις και πάθη. Οι διαιτητές Τζαμουτζαντώνης Π., Γιομελος Δ., και Βαφειάδης Α. θα είναι υπεύθυνοι για τη δικαιοσύνη στο γήπεδο Νενήτων.

 

Α.Ο Βαρβασιακός vs Θύελλα Χαλκειού

Στις 15:30 του ίδιου ημέρας, ο Α.Ο Βαρβασιακός και η Θύελλα Χαλκειού θα παλέψουν για τους βαθμούς της νίκης στο Δημοτικό Στάδιο Χίου για διαφορετικούς λόγους, ο μέν ΒΑΟ ακόμη ψάχνει ένα θετικό αποτελέσμα, ενώ η Θύελλα ερρίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της για το Πρωτάθλημα Χίου. Ντατης Ν., Στουπάκης Ε., και Ατσαλης Β. θα έχουν τα ηνία του αγώνα

 

Ε.Φ.Κ Ποσειδών vs Α.Π.Π.Σ Ηρακλής Θυμιανών:

Η Κυριακή φέρνει τη μάχη μεταξύ του Ε.Φ.Κ Ποσειδών και του Α.Π.Π.Σ Ηρακλής Θυμιανών στο γήπεδο των Καρδαμυλών, στις 15:00. Πετρίδης Γ., Τσουχλής Π., και Μαντουβάλος Β. έχουν την ευθύνη της διαιτησίας σε έναν αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Ηρακλής έρχεται από τη μεγάλη νίκη στο Κύπελλο επί της Μίκρας και ο Ποσειδώνας χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία.

 

Α.Π.Σ Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου vs Π.Ο Δάφνη Δαφνώνας:

Στις 15:00 της Κυριακής, ο Α.Π.Σ Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου θα αντιμετωπίσει την Π.Ο Δάφνη Δαφνώνας στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Συκούση. Οι διαιτητές Τζαμουτζαντώνης Π., Τζέτα Κ., και Βαφειάδης Α. θα διασφαλίσουν την τήρηση των κανόνων.

 

Α.Π.Ε Μικρασιατική vs Α.Ο Πύργος Πυργίου:

Το φινάλε της αγωνιστικής έρχεται με τον αγώνα της Κυριακής στις 17:30, όπου η Α.Π.Ε Μικρασιατική θα αναμετρηθεί με τον Α.Ο Πύργος Πυργίου στο Δημοτικό Στάδιο Χίου. Η διαιτητική τριάδα Βαλλιανός Θ., Λιόλιας Σ., και Μόσχος Σ. θα έχει την ευθύνη του αγώνα.

12

image

image

 

Newsletter