twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 17:58
Εκτύπωση

12

Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Νοεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί η 4η αγωνιστική της Α' Τοπικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου.

Το Σάββατο, οι ομάδες Ηρακλής Θυμιανών και Ολυμπιακός Χίου θα συγκρουστούν σε ένα στο γήπεδο Θυμιανών. Με διαιτητές τους Βαλλιανό Θ., Λιώλια Σ., και Μόσχο Σ., και τον Διακουμάκο Λάμπρο ως παρατηρητή.

Την ίδια μέρα, στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, η Α.Π.Ε Μικρασιατική θα αναμετρηθεί με τον Ε.Φ.Κ Ποσειδών. Το παιχνίδι, με τους διαιτητές Τζαμουτζαντώνη Π., Ατσάλη Β., και Πιτταούλη Ν., έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Ποσειδώνας θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, ενώ η Μίκρα πιέζεται βαθμολογικά και θέλει τους βαθμούς μετά την ήττα από τον Κανάρη.

Την Κυριακή, το Δημοτικό Στάδιο Χίου θα φιλοξενήσει ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι μεταξύ του Α.Ο Βαρβασιακού και του Α.Π.Σ Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου.  Διαιτητές: Επιτροπάκης Ν., Τσουχλής Π., και Μαντουβάλος Β..

Επίσης την Κυριακή, ο Α.Ο Πύργος Πυργίου θα αντιμετωπίσει τον Α.Π.Ο Κανάρης Νενήτων στο γήπεδο Πυργίου. Με διαιτητές τους Βαλλιανό Θ., Λιώλια Σ., και Μόσχο Σ., και τον Γιομέλο Δημήτριο ως παρατηρητή.

Τέλος, στο γήπεδο Δαφνώνα, ο Π.Ο Δάφνη Δαφνώνα θα αγωνιστεί ενάντια στη Θύελλα Χαλκειού Το παιχνίδι αυτό, που θα διαιτητεύσουν οι Τζαμουτζαντώνης Π., Πιτταούλης Ν., και Κούκης Δ., με παρατηρητή τον Διακουμάκο Λάμπρο, έχει επίσης μεγάλο βαθμολογικά ενδιαφέρον.

12

image

image

 

Newsletter