twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 16:32
Εκτύπωση

12

Με αφορμή την βαριά ήττα του Ομήρου από τον Βροντάδο με 9-0 ο Κ. Συράκης έγραψε, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα που προκάλεσε αίσθηση, λόγω της έως σήμερα εικόνας του Ομήρου.

Αναλυτικά:  

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β΄ΧΙΟΥ
ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 9-0 Ναι καλά διαβάσατε 9-0
Μετά από 2 καταπληκτικές εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελο ήρθε η αναπάντεχη χθεσινή βαριά ήττα. Καμιά φορά λέμε ''συνωμότησαν ακόμα και οι πλανήτες'', εδώ ταιριάζει. Δεν έφθανε η απουσία του προπονητή και του βασικού μας τερματοφύλακα, δεν έφθανε η κακή μέρα αρκετών βασικών παικτών αλλά πέσαμε σε έναν καταπληκτικό αντίπαλο και έναν ανεκδιήγητο διαιτητή που μας αδίκησε κατάφορα σε αρκετές φάσεις ιδίως στα 2 πρώτα γκολ και το κυριότερο δεν προστάτεψε την ομάδα και εξακολουθούσε να μας αδικεί και μετά το 6-0. Είμαι σίγουρος λόγω ισχυρής βάσης ότι το καλό κλίμα και η ομοιογένεια στην ομάδα θα παραμείνει, τόση εργασία και κόπος δεν μπορεί να χαθούν, αντιθέτως τώρα θα λειτουργήσουν σαν εφαλτήριο για νίκες και η χθεσινή κακή μέρα γρήγορα θα γίνει μια μακρινή ανάμνηση. Παιδιά ο κόσμος του ΟΜΗΡΟΥ είναι μαζί σας και πιστεύει σε σας!
Επόμενος αγώνας με την ΕΝΩΣΗ στην Καλλιμασιά το επόμενο Σάββατο 11/11 15:00.
Σημειώσεις,
1. O Βασικός μας τερματοφύλακας Ανδρεάδης τιμωρημένος με μια αγωνιστική λόγω κόκκινης κάρτας που δέχτηκε τον περασμένο αγώνα.
2. Ο προπονητής της ομάδας Μοντιάδης απουσίαζε στην ιδιαίτερη του πατρίδα, για αυτό το ΣΚ μόνο, λόγω αναβάθμισης του διπλώματός του. Την ομάδα αναγκάστηκε να ΄΄κοουτσάρει΄΄ ο γεν. αρχηγός Αγορής όπου προς τιμήν του έκανε όλες τις αλλαγές στην ώρα τους δίνοντας ευκαιρίες σε όλα τα μικρά παιδιά του πάγκου.

12

image

image

 

Newsletter