twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 17:43
Εκτύπωση

12

Το Σαββατοκύριακο στην ποδοσφαιρική δράση της Α' Τοπικής Κατηγορίας ξεχωρίζει το ντέρμπι του Ατρόμητου με τον Ποσειδώνα και ο αγώνας του Κανάρη με τη Μικρασιατική.

 

Συγκεκριμένα ανοίγοντας τον χορό των αγώνων, το Δημοτικό Στάδιο Χίου θα φιλοξενήσει την καναμέτρηση του Ολυμπιακού Χίου ενάντια στον Βαρβασιακό το Σάββατο στις 15:00. Η ομάδα των διαιτητών είναι: ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ Θ., ΛΙΩΛΙΑΣ Σ. και ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ Α..

 

Την Κυριακή, ο ρυθμός δεν πέφτει καθώς ο Α.Π.Σ Ατρόμητος Αγ.Γεωργίου θα αναμετρηθεί με τον Ε.Φ.Κ Ποσειδών στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου Συκούση στις 15:00. Οι διαιτητές ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ Θ., ΛΙΩΛΙΑΣ Σ. και ΜΟΣΧΟΣ Σ. με τον παρατηρητή διαιτησίας τον ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟ ΛΑΜΠΡΟ θα είναι στο παιχνίδι για να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι της αγωνιστικής.

 

Στο στο γήπεδο Νενήτων, ο Α.Π.Ο Κανάρης Νενήτων θα υποδεχτεί την Α.Π.Ε. Μικρασιατική, με τη σέντρα να γίνεται επίσης στις 15:00. Οι διαιτητές ΝΤΑΤΗΣ Ν., ΚΑΝΑΡΗ Μ. και ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ Α..

 

Στον αγώνα που θα λάβει χώρα στο Δαφνώνα, η ομάδα της Δάφνης Δαφνώνα θα αντιπαρατεθεί με τον Α.Ο Πύργος Πυργίου. Το τρίο των διαιτητών ΠΕΤΡΙΔΗΣ Γ., ΣΤΟΥΠΑΚΗΣ Ε. και ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ Α., παρατηρητής διαιτησίας ΓΙΟΜΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

 

Τέλος, η Θύελλα Χαλκειού θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Θυμιανών στο Δημοτικό Στάδιο Χίου. Το διαιτητικό σύνολο των ΤΣΟΥΧΛΗΣ Π., ΠΙΤΤΑΟΥΛΗΣ Ν. και ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ Β. θα επιβλέπει την αναμέτρηση.

12

image

image

 

Newsletter