twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 09:57
Εκτύπωση

Ο Όρμος του Λω ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα χθες το απόγευμα, καθώς δεκάδες φίλοι της ΑΕΚ πλημμύρησαν τον χώρο για να δουν από κοντά το κύπελλο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ που έφτασε στη Χίο από τη Λέσβο, συνοδεία των βετεράνων ποδοσφαιριστών της Μπατίστα και Κακούσιου.

13

Το πανηγυρικό κλίμα κυριαρχούσε στον Όρμο του Λω, καθώς οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το εντυπωσιακό κύπελλο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ. Η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη με συναισθήματα ευτυχίας και περηφάνιας, καθώς οι φίλοι της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το επιτυχημένο κύπελλο και να συζητήσουν με τους αγαπημένους τους πρωταθλητές.

12

Με την παρουσία του κυπέλλου του πρωταθλήματος στη Χίο, η ΑΕΚ στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα προς τους αντιπάλους της ότι είναι παρούσα και αποφασισμένη να κυνηγήσει και άλλες επιτυχίες. Η ΑΕΚ πέρασε δια πυρός και σιδήρου τα τελευταία χρόνια, αλλά η νίκη στο πρωτάθλημα της έδωσε νέα ώθηση και αναζωογόνηση. Οι φίλοι της ομάδας είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να τη στηρίζουν σε κάθε επίπεδο

 

12

image

image

 

Newsletter