twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 20:24
Εκτύπωση

12

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας, την Κυριακή 07 Μαΐου 2023 θα διεξαχθούν πέντε συναρπαστικοί αγώνες σε διάφορα γήπεδα της χώρας. Οι αγώνες αναμένεται να προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις στους φιλάθλους που θα βρεθούν στις κερκίδες ή θα παρακολουθήσουν μέσω τηλεόρασης και διαδικτύου.

Στο Φαφαλιείον Στάδιο Βροντάδου, ο Π.Α.Σ. Κιβωτός του Κόσμου θα αντιμετωπίσει τον Ποσειδώνα Β’ στις 13:00. Οι διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση είναι οι Κουτσαγιάς Ε., Τσούχλης Π. και Μπατσίλας Α., ενώ παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Γλύκας Σταύρος.

Στο γήπεδο της Καλλιμασιάς, η ομάδα του Α.Σ. Ομήρος Καλλιμασιάς θα υποδεχθεί την Κ.Ε.Α.Σ. Φαρκαίνα στις 17:00. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Πετρίδης Γ., Κυρσταυρίδης Α. και ο Πιττάουλης Ν.. Τον ρόλο του παρατηρητή αγώνα θα αναλάβει ο Βενέτης Ιωάννης.

Στο Καλαμωτής, η Α.Ε. Καλαμωτής θα αντιμετωπίσει την Α.Π.Σ. Λαίλαπας Λειβαδίων στις 17:00. Η διαιτησία του αγώνα θα είναι υπό την επίβλεψη των Μαυραντωνάκη Ν., Επιτροπάκη Ν. και Θανόπουλου Γ. Ο Πάλης Δημήτριος θα εκτελέσει τα καθήκοντα του παρατηρητή αγώνα.

Στη Σέντα, η Α.Σ.Λ.Σ. Ένωση θα αναμετρηθεί με τον Α.Ο. Άτλας Νεοχωρίου στις 17:00. Η διαιτησία του αγώνα θα ανατεθεί στους Κανάρη Μ., Μόσχο Σ. και Πιέτρη Γ. Ο παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Mamutaj Klairind.

Τέλος, στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, ο Α.Ο. Βαρβασιακός θα αγωνιστεί κόντρα στον Α.Ο. Πανοινούσσιος στις 17:00. Τον αγώνα θα διευθύνουν οι διαιτητές Τζαμουτζαντώνης Π., Βλαχογιάννη Κ. και Τζανιδάκης Α. Ο Κοματάς Δημήτρης θα αναλάβει το ρόλο του παρατηρητή αγώνα.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

12

 

 

12

image

image

 

Newsletter